Doi români arestați la Roma, pentru furtul unor bijuterii de lux

Ei au furat un ceas și a unui colier în valoare de 110.000 de euro

Doi români, un bărbat și o femeie, au furat un ceas și a unui colier în valoare de 110.000 de euro, din două magazine de bijuterii cunoscute din centrul istoric al Romei. Cei doi au furat două dintre cele mai cunoscute magazine de bijuterii din centrul Romei, reușind să ia un ceas și  un colier de o valoare considerabilă, potrivit ziare.com.

Ei sunt suspectați de comiterea infracțiunilor de furt pe ascuns, fiind supranumiți de presa italiană ”Bonnie și Clyde de România”

 Într-un moment de neatenție al angajaților, românii au furat ceasul și inelul expuse într-o vitrină lăsată deschisă. În urma plângerilor depuse de proprietarii magazinelor, carabinierii, coordonați de Procuratura din Roma au început să investigheze cazul, cercetând în special înregistrările surprinse de camerele de supraveghere video din magazine și de pe străzile învecinate. În cele din urmă, hoții români au fost prinși. Cuplul făcuse deja mai multe vizite la cele două magazine cu câteva zile înainte, intrând chiar și în interior pentru a studia și a înțelege cum să acționeze cel mai bine. După comiterea furturilor, cei doi ar fi plecat apoi din Roma. În ultimele zile, carabinierii de la stația Roma San Lorenzo in Lucina au descoperit că suspecții s-au întors la Roma, fiind într-un camping din Via di Malafede. Carabinierii i-au prins în timp ce încărcau mai multe bagaje într-o mașină. Românul în vârstă de 38 de ani și partenera sa de 23 de ani au fost duși la închisoare, unde a fost validată reținerea lor.

Preţ record al uleiului de măsline, din cauza secetei extreme din Spania