O femeie din județul Giurgiu, reţinută după ce a lovit două eleve în timpul orelor

Ea le-a lovit peste faţă şi în abdomen

O femeie de 47 de ani din judeţul Giurgiu a fost reţinută după ce a intrat într-o şcoală din localitatea Frăteşti, în timpul orelor şi a agresat două eleve. Ea le-a lovit peste faţă şi în abdomen. Femeia este mama altui elev, conflictul având loc din cauza unor neînţelegeri mai vechi, potrivit g4media.ro.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu a anunţat, vineri, că poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Giurgiu au fost sesizaţi telefonic, miercuri seară, de către un reprezentant al unei şcoli gimnaziale din localitatea Frăteşti, despre faptul că două eleve au fost lovite de o femeie

. Poliţiştii au deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, femeia a fost reţinută, pentru 24 de ore.

„În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, din primele cercetări reieşind faptul că în ziua de 22 martie a.c., în intervalul orar 15.00-16.00, în interiorul şcolii, în timpul predării cursurilor, ar fi pătruns o femeie, de 47 de ani, din localitatea Frăteşti, mama unui elev, care, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, ar fi agresat fizic două eleve, de 12 ani, prin aplicarea de lovituri la nivelul feţei şi abdomenului”, a transmis IPJ Giurgiu.

O tânără româncă din Gorj a înșelat un italian cu peste 600.000 de euro