Imbrăcăminte şi încălţăminte contrafăcută, confiscată de polițiști în județul Suceava

Valoare estimată a produselor contrafăcute este de peste 50.000 de lei

Poliţiştii din Suceava au efectuat percheziţii la domiciliile unor persoane fizice, dar şi la sediile şi depozitele unor firme suspectate că puneau pe piaţă obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte falsificate, purtând numele unor branduri celebre, potrivit g4media.ro.

Peste o sută de perechi de încălţăminte şi zeci de articole de îmbrăcăminte, cu o valoare estimată la peste 50.000 de lei, au fost ridicate pentru cercetări.

Dosarul penal vizează infracţiuni de punere în circulaţie de produse purtând mărci înregistrate fără acordul titularului mărcii. Astfel, în cadrul anchetei poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Suceava, au făcut, vineri, cinci percheziţii domiciliare în oraşului Gura Humorului. Descinderile au avut loc la locuinţele unor persoane, la puncte de lucru ale unor agenţi economici şi la imobilele unde existau informaţii că s-ar afla depozitate bunuri susceptibile a fi contrafăcute şi comercializate ilegal.

Au fost percheziţionate 5 imobile şi 3 autoturisme. Au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor un număr de 117 perechi pantofi sport, inscripţionate cu mărci de prestigiu, înregistrate şi protejate pe teritoriul României, precum şi cantitatea totală de 20 articole de îmbrăcăminte.

” Acestea aveau inscripţionate mărci înregistrate şi protejate pe teritoriul României. Este vorba despre produse susceptibile de a fi contrafăcute şi în legătură cu săvârşirea faptei pentru care s-a început urmărirea penală. Valoarea estimativă a produselor ridicate este în sumă de aproximativ 50.000 lei”, a comunicat Poliţia Suceava. Anchetatorii au, în acest dosar şi alte mijloace de probă care urmează a fi administrate pentru dovedirea întregii activităţi infracţionale.

Polițist din București, accidentat de un șofer drogat și băut