Iubire și sughițuri, o poveste de dragoste fără finalizare

„Iubire și sughițuri” ar putea să fie o carte pe care Liviu Dragnea să o scrie din închisoare, spre exemplu. Însă cum momentan e ocupat cu șurubăritul prin garajul de la Rahova, Liviu n-are timp nici de cărți și nici de amoruri – cel puțin nu cu Irina.

Citește și: Dragnea și Mazăre se joacă cu mașinuțele la Rahova

De la mititica la… mititica

Între timp, veșnic îndurerata Irinucă postează pe Instagram poezioare de amor în engleză, doar-doar o găsi Livache vreun telefon prin vreo conductă ca să le poată vedea. O iubire interzisă de autorități e iubire o tristă. Tragică, aproape! Neam din neamul lui Eminescu n-a trăit așa ceva, iar Contele de Monte Cristo a fost un alintat pe lângă Dragnea, care suferă în tăcere de dorul copilei lui.

„Love is patient, love is kind. (..)
It always protects, always trusts, always hopes, always perseveres.
Love never fails”, a scris Irina Tănase, marcând încă un capitol din „Iubire și sughițuri”.

O poză înrămată c-o mustață și c-o fată

Pentru că Irina Tănase nu-i doar un scriitor desăvârșit și un romantic incurabil, ci și un artist fără egal! Așadar, lângă poezioara copiată, aceasta atașează o poză înrămată deosebit de înduioșătoare de pe vremea când putea să pupe mustața la liber și nu prin zăbrele, alăturându-i un frumos buchet de trandafiri. Totul pentru iubirea ei, azi, de Dragneabete!

Răbdare, fată! Nu te întrista! Privește partea bună a lucrurilor! Dormi singură în pat fără să te mai sforăie tataie, bani ca să mergi la coafor ai (asta dacă nu ți-a tăiat daddy alocația înainte să-l ia anti-românii la mititica), tânără ești, altul mai găsești! Iubește și nu mai sughița!

Citește și: Dosarul Belina: Fie vremea cât de rea, Dragnea mută Dunărea

#News