Paul Stănescu - foto: PSD

Aflat într-o ședință la Iași, Paul Stănescu a mai scos o perlă, poate cea mai perlă dintre perle care i-a ieșit pe gură PSD-istului până acum. Într-un exces de zel, Stănescu a declarat că-și dorește ca alegerile viitorului președinte al PSD să se facă ca la Vatican, adicătelea cu dezbateri peste dezbateri, cu bilețele și cu fum alb sau negru (pentru că bănuim că discuții, propuneri și amenințări de culise deja existau și până acum)?

Așadar, iată ce a declarat Paul Stănescu:

„Am făcut o comparație – mulți au făcut și glume – cum Conclavul alege Papa, cam așa îmi doresc eu să fie aleasă echipa de conducere PSD la nivel național”

Noi așteptăm momentul în care PSD va declara faptul că-și dorește să evolueze de la natura de partid la cea de religie, întrucât, dacă îl vor lua suficienți colegi în seamă, drumul către mântuire este unul asigurat. Apoi, icoanele cu Dragnea sau Adrian Năstase (care a declarat că vrea acasă, oricum)din interiorul bisericii PSD ar putea deveni legitime, dacă până acum ele reprezentau doar motive de miștouri pentru cei ce nu simpatizează cu măritul partid.

Citește și: Marcel Ciolacu se leapădă de… Dragnea

#News