Metroul va circula la un interval de 10 minute în perioada sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou

Trenurile vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale

Trenurile de metrou vor circula la un interval de 10 minute, conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale, în perioada sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou, informează Metrorex.

În noaptea de Revelion, 31 decembrie 2022/1 ianuarie 2023, pe toate magistralele, circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura la un interval de aproximativ 10 minute, precizează Metrorex

„Metrorex asigură transportul călătorilor cu metroul în perioada sărbătorilor de iarnă şi prezintă programul de circulaţie a trenurilor. În perioada 24 – 26 decembrie a.c. şi 31 decembrie a.c. – 2 ianuarie 2023, trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale. Astfel, pe Magistrala 1 (Pantelimon – Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Preciziei – Anghel Saligny), Magistrala 4 (Gara de Nord 2 – Strauleşti) şi Magistrala 5 (Eroilor 2 – Valea Ialomiţei/Râul Doamnei), circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura la un interval de 10 minute”, se precizează într-un comunicat al companiei, potrivit digi24.ro.

Primul depozit de mostre, construit pe o altă planetă