Familia Șoșoacă se bate cu pumnul în piept că luptă pentru cei săraci și asupriți, dar declarația de avere arată că atât avocatul Ivanovici Șoșoacă Diana, cât și soțul acesteia sunt departe de un venit modest.

Diana Șoșoacă este căsătorită cu Dumitru Silvestru Șoșoacă, iar potrivit declarației de avere a senatorului, din 2020, soțul ei lucrează pentru o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management.

Soțul e șef, dar altfel de șef: șef de tură

Venitul soțului: nici prea-prea, nici foarte-foarte: acesta are un venit anual de doar 28.000 de lei, fiind ”șef de tură” .

La polul opus, politicianul PAUR, Diana Șoșoacă are un venit anual de 250.000 de lei la cabinetul de avocatură. Astfel, soțul senatorului câștigă lunar, în medie, 2.300 de lei, în vreme ce consoarta aduce în casă aproximativ 20.000 de lei pe lună.

Și, dacă discutăm despre declarația de avere, familia Șoșoacă deține trei terenuri intravilane: unul este în Dâmbovița și măsoară 2170 de metri pătrați, iar celelalte două sunt în Căciulata, județul Vâlcea (1315 mp și 60 mp). Declarația nu se oprește aici, familia având și un teren dobândit prin donație de 22.500 mp în Balotești, jud. Ilfov.

Cine este, de fapt, soțul controversatului senator Diana Șoșoacă, și câți bani câștigă

Familia are bani, dar soția a muncit și pro bono

”Eu mi-am făcut tot timpul treaba, am muncit și pro bono. Acum sunt parlamentar plătit de poporul român și eu mi-am asumat această poziție. Îmi cunosc responsabilitățile și eu le-am spus asta tuturor, îmi cunosc rolul. Foștilor parlamentari din Guvern le-am zis așa: sunteți atât de sus încât nu ne vedeți aici, jos.

Să înțeleagă că ei sunt angajații poporului și că sunt plătiți din bani publici, au o responsabilitate enormă față de acel om care a pus ștampila pe tine. Nu sunt cuvinte, oamenii mă știu și știu ce am făcut și în această perioadă, și înainte de a intra în AUR”, a declarat Diana Șoșoacă.

Citește și: Gușă a aflat detalii picante despre Șoșoacă

#News