Nicușor Dan, despre spitale, nu despre catedrale

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan a vorbit, astăzi, într-o nouă conferință de presă, despre cele 10 spitale bucureștene ce vor beneficia, potrivit acestuia, de noi dotări de echipamente, în scopul tratării eficiente a pecienților COVID-19.

„10 spitale bucureștene vor beneficia de noi dotări și echipamente pentru a trata mai bine pacienții COVID-19, în special cei care fac forme severe ale bolii. E vorba despre aparate de ventilație, stații de monitorizare a funcțiilor vitale, ecografe, seturi de resuscitare, defibrilatoare și alte aparate medicale de care pacienții au nevoie maximă.”, a declarat Nicușor Dan.

Rămâne de văzut dacă aceste promisiuni vor fi îndeplinite conform celor declarate și dacă Nicușor Dan va continua dotarea spitalelor și pe viitor, post-pandemie.

Nicușor Dan „Apreciez sprijinul și implicarea directă a premierului Ludovic Orban

„Mă bucur mult că reușim să asigurăm resurse suplimentare în lupta contra pandemiei și că, împreună cu Ministerul Sănătății și cu Ministerul Fondurilor Europene, oferim noi mijloace pentru ca medicii bucureșteni să salveze noi vieți. Apreciez sprijinul și implicarea directă a premierului Ludovic Orban pentru ca acest proces să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.”, a mai spus Nicușor Dan, pe Facebook.

Citește și: Cum se vor desfășura alegerile din 6 decembrie

#News