PSD reacționează, după întâlnirea „de gradul trei” cu ministrul Cîțu

PSD reacționează, după vizita ministrului Florin Cîțu la sediul central al social democraților. Cum o reacție se cerea din partea PSD, aceasta nu a întârziat să apară. În mesajul transmis pe pagina oficială de Facebook a partidului se acuză lipsa de interes a Guvernului pentru sistemul de sănătate din România, cât și „condamnarea românilor” la sărăcie, în contextul închiderii piețelor.

„Românii mor cu sutele, zilnic! Spitalele sunt în colaps! Bilanțul pandemiei a depășit 10.000 de victime! Acesta este rezultatul eșecului dramatic al PNL în privința controlului pandemiei!

La fel au eșuat și în susținerea economiei și a educației! Au sacrificat viitorul a milioane de copii și i-au exilat într-o lume în care fac educație on-line fără tablete, internet sau manuale digitale.

Orban și PNL au condamnat la sărăcie sute de mii de familii care trăiesc din legumicultură, doar ca marile lanțuri străine de supermarketuri să prospere.

În schimb, prioritatea lui Cîțu și a găștii sale isterico-penibile sunt scrisorile deschise. PNL crede că, făcându-se de râs la poarta PSD, poate distrage atenția românilor de la catastrofa din sistemul sanitar sau de la miile de firme locale pe care le-au adus în pragul falimentului.

Prăduitorilor, românii vor testare accesibilă tuturor, spitale sigure, joburi stabile și școli deschise, nu circ, hoție și scrisori deschise!”, s-a scris pe pagina partidului.

Reacția social democraților vine după ce ministrul de Finanțe, Florin Cîțu a făcut o vizită la sediul central al PSD, declarând de acolo că își dorește ca președintele PSD Marcel Ciolacu să ia, de urgență, o decizie în ceea ce privește candidații „corupți” de pe listele PSD, aferenți alegerilor parlamentare de pe 6 decembrie.

Florin Cîțu: „Am venit la sediul PSD pentru a-i spune domnului Ciolacu să îşi asume toţi corupţii din PSD”

„Am spus din primul moment că PSD este partidul corupţilor, al celor care fură şi avem în fiecare zi dovezi că aşa este. Am spus din primul moment că această campanie va fi despre a arăta cum încearcă PSD să fure şi aceste alegeri şi astăzi aici am venit să îi spunem clar domnului Ciolacu să îşi asume lista de la Bucureşti. Îi vom lăsa o scrisoare deschisă pe care am prezentat-o ieri domnului Ciolacu, aşteptăm ca acesta să ia o decizie în ceea ce priveşte corupţii de pe listele PSD. La Bucureşti deja sunt câţiva sunt oameni care au arătat că vor cheltui banul public în interesul propriu, deja sunt dovezi în spaţiul public”, a spus Cîţu, aflat la sediul central al PSD.

Citește și: Alina Gorghiu a rămas fără pagină de Facebook

#News