Alina Gorghiu a rămas fără pagină de Facebook

Senatoarea PNL Alina Gorghiu anunță că pagina sa de Facebook a fost spartă. În lipsa paginii de Facebook, Gorghiu a fost nevoită să facă acest anunț direct pe contul acesteia de Instagram, cel rămas neatins de intențiile „rele” ale hackerilor. Cu toate că nu acuză pe nimeni în mod direct, senatoarea menționează că atacul de acum nu i se pare unul întâmplător, de vreme de ne aflăm în plină campanie electorală, amintind faptul că, având în vedere că discutăm despre o campanie atipică, în plină pandemie, majoritatea materialelor de promovare electorală apar pe Facebook.

Gorghiu: „Nu mi se pare întâmplător”

„Ăsta este adevărul. Mi-au furat pagina de Facebook. Sâmbătă dimineața am constatat că cineva rulează un live pe Facebook-ul meu care nu are nicio legătură cu mine, după care nu am mai avut acces la pagină”, scrie pe singura Alina Gorgiu.

Citește și: Gorghiu acuză. „PSD este atât de disperat”

De asemenea, Alina Gorghiu dă asigurări că membrii echipei sale de online fac eforturi pentru a recupera pagina de Facebook, supusă atacurilor informatice.

„Nu mi se pare întâmplător că pagina mea de Facebook să fie hacked cu două săptămâni înainte de finalul campaniei, în condițiile în care este o campanie atipică, iar toată comunicarea se face pe Facebook”, conchide senatorul liber

Citește și: Klaus Iohannis, în ședință la Cotroceni

#News