Nicușor Dan și Gabriela Firea

Primarul încă în funcție Gabriela Firea a declarat că situația în care Prefectul Capitalei este demis, doar ca să fie pus în altă funcție, i se pare una strigătoare la cer, după cum sugerează chiar aceasta. Mai mult decât atât, Firea realizează o radiografie a guvernării PNL, amintind și de ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie și de „gafa” acesteia, legată de presupusa recomandare pentru cei fără curent electric, de a se uita la televizor. Reamintim că declarația respectivă a Monicăi Anisie a fost una scoasă din context, după cum avea să explice a doua zi chiar ministrul, aducând dovada înregistrării video.

Gabriela Firea: „Lungi sunt doar zilele în care vom tot aștepta să se întâmple ce s-a promis perfid și ticălos în campanie”

„Obraz gros si sfidare fatā de români! Prefectul Capitalei aflat “la cumparaturi”, cand Bucurestiul intra in scenariul rosu a fost aseara tarziu avansat de premier. Va lucra la Secretariatul General. În miezul problemelor! Fiind mai mereu in concediu, libere, recuperari, “punti” si abulic in zilele “cu prezenta fizica” la birou, trebuia recuperat pe un post cald si bine platit. Doar e de la PNL. Doar e prieten cu premierul. Ce conteaza incompetenta crasa?

Doamna Anisie e tot ministrul EDUCATIEI!!! Tot profi, tot smart, tot cu solutii pentru elevi. Si tot pe lista PNL de la Senat! Gata sā impunā, prin lege, TV-ul FARA CURENT ELECTRIC! Nicio tresarire! E lumea rea! N-a gresit cu nimic!

Si da, Plicusor e tot primar ales. Si tot promite lapte si miere. Cu trei amendamente anuntate raspicat :

1. “Va fi o iarna grea”. Promisiunea era ferma : apa calda si caldura imediat, pentru ca il “sustine” cu bani si alte resurse guvernul PNL.

2. “Vom face testare in Bucuresti”. E inceputa din martie dar el nu era pe faza.

Si DSP-ului i s-au oferit sediu si personal medical de ajutor, dar a refuzat. Acolo e încā sefā fina doamnei Anisie. Mândrā si ea de ispravile ei : sā suni zile in sir la DSP si sa nu te bage nimeni in seama, e un record, la 9 luni de la debutul pandemiei. Negativ, dar tot record!

3. “Bugetul e o prioritate”. Unde e premierul PNL? Nu garanta el in campanie ca toti banii taiati de la Capitala in mandatul lui, din razbunare politica fata de mine, se intorc cu varf si indesat, daca vine Plicusor? Uite, e pe vine! Unde-s banii? Asa-i ca e mai greu cu faptele, decat cu vorbele?

Minciuna are picioare din ce in ce mai scurte. Lungi sunt doar zilele in care vom tot astepta sa se intample ce s-a promis perfid si ticalos in campanie.”, scrie Gabriela Firea.

Citește și: Gabriela Firea, sfidătoare din (încă) biroul său

#News