Din câte putem observa, amorul politic dintre Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu începe să prindă contur. Dacă în urmă cu câteva zile, Tăriceanu șoca opinia publică cu un anunț controversat, iată că acum, cele două formațiuni dau dovadă că au toate intențiile de a candida împreună la alegerile parlamentare, sub sigla PRO România.

PRO România și ALDE își unesc micile procente, pentru a face un procent un pic mare – în Vrancea

„Astăzi am depus candidaturile pentru Camera Deputaţilor şi Senat din partea Alianţei Pro România – ALDE. Şi spun alianţă datorită faptului că a început procesul de fuziune dintre cele două formaţiuni politice, dar nefiind finalizat, am depus candidaturile sub sigla Pro România. Avem liste complete atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat. Sperăm ca cetăţenii din judeţul Vrancea, dintre toate listele propuse de formaţiunile politice, să-şi îndrepte votul către candidaţii noştri, deoarece ambii candidaţi pe locurile eligibile sunt oameni care nu au mai făcut politică, dar au venit cu gândul de a realiza ceva pentru judeţul Vrancea şi pentru ţară, cu experienţa şi expertiza necesară pentru a contribui în bine cu tot ce înseamnă legislaţie, şi nu numai, în România”, a declarat, pentru publicația AGERPRES, preşedintele ALDE Vrancea, Ionel Cel-Mare.

Citește și: Ponta continuă să fie ranchiunos: „Dl Iohannis nu cred că are o problemă. E foarte rău că am uitat!”

Pe lista pentru Camera Deputaţilor o avem pe creatoarea de modă Nausica Mircea, în timp ce la la Senat candidează cap de listă profesorul universitar Cristian Barbu, care, de asemenea, este și general în rezervă şi fost şef al Academiei Tehnice Militare.

Lista Camerei Deputaţilor este continuată de Cornel Uluitu, Vasile Ursescu, Ion Gogoriţă, Zinel Atanasiu, Emilia Bogdan şi Vasile Pauliean, iar la Senat lista este completată de Viorel-Lary Toni, Nicolae Rotaru şi Ionuţ Mironică.

#News