Primarul în funcție al Capitalei, Gabriela Firea pozează sfidătoare la adresa lui Nicușor Dan, care încă așteaptă să își preia, oficial, mandatul de primar.

Firea a postat pe pagina sa de Facebook o poză cu un mesaj „săgeată” directă spre primarul ales al Bucureștiului, „Sunt tot aici. Încă muncesc. Tot ca oțelul. Și îmi place”, scris în engleză.

I’m still here. Still working. Still like steel. And I like it❤️

Publicată de Gabriela Firea pe Joi, 22 octombrie 2020

Nicușor Dan a spus că preluarea mandatului său va mai întârzia cel puţin o săptămână, după ce au fost făcute 52 de apeluri în instanță. Mai mult, el o acuză pe Gabriela Firea că și-a pus subordonații să semneze aceste contestații, fără ca ea însăși să semneze.

„La Bucureşti, la Primăria Generală o să mai aşteptăm cel puțin o săptămână din cauza atitudinii iresponsabile a PSD”, a spus Nicuşor Dan, într-o conferință de presă.

„În ultimele 4 săptămâni, primarul Bucureștiului a fost Gabriela Firea. Dacă cineva are probleme cu apa caldă, trebuie să întrebe pe primarul în funcție al Bucureștiului, Gabriela Firea, și nu pe mine. Este un primar care și-a abandonat mandatul, obligațiile legale”, a mai spus acesta.

Citește și: Firea vrea ca Nicușor Dan să-și dea demisia, imediat după jurământ

#News