Liviu Pleșoianu

Situație neplăcută și destul de încurcată la alegerile locale din București. Deputatul Liviu Pleșoianu publică o înregistrare în care liberalul de 99 ani Mircea Ionescu Quintus îl denigrează pe Nicușor Dan, candidat susținut și de USR PLUS, dar și de PNL la alegerile locale din București.

Ceea ce face situația mai alambicată este faptul că în înregistrare poate fi auzită și Clotilde Armand, candidata USR PLUS, susținută de PNL pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei, în care îl laudă pe Mircea Ionescu Quintus, declarând despre acesta că este un liberal adevărat.

Să recapitutăm: Social democratul Liviu Pleșoianu publică o înregistrare în care liberalul Mircea Ionescu Quintus îl atacă pe independentul Nicușor Dan, înregistrare în care poate fi auzită și userista Clotilde Armand cum îl laudă pe liberalul Quintus.

Clotilde Armand luptă, în acest moment, în aceeași tabără cu cea a lui Nicușor Dan.

Nu o să vă condamnăm dacă nu înțelegeți nimic din toată această încurcătură. Așa e politica: mereu alambicată, mereu cu un ochi la slănină și cu altul la făină.

Pleșoianu, despre Quintus: „ESTE un singur PNL-ist corect!

„VIDEO nou: Seniorul PNL Quintus îl DEMOLA pur și simplu pe Nicușor Dan! Quintus: „Domnul acesta… DAN, cum îl cheamă, NU ÎNSEAMNĂ NIMIC pentru București și nici NU POATE SĂ FACĂ NIMIC pentru București! În fruntea Bucureștiului… să ne ierte Dumnezeu! Doamna FIREA e un LIDER! Poate să conducă cum trebuie Bucureștiul!”

…În final, mai adăugăm doar concluzia din același an (2016) a doamnei Clotilde Armand, colega „domnului acesta… DAN, cum îl cheamă”:

„ESTE un singur PNL-ist corect! Are 99 de ani! E domnul QUINTUS!”, scrie Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Citește și: Adrian Năstase crede că Băsescu candidează „de ciudă”

#News