Adrian Năstase

Într-un ultim articol postat pe blogul personal, Adrian Năstase vorbește despre alegerile locale din Capitală, declarând că votul de încredere ar trebui să fie dat actualului primar, Gabriela Firea. Cât despre candidatura lui Traian Băsescu, Năstase nu vede sorți de izbândă prea mari, adăugând că această candidatură este menită să-i zburătăcească voturile lui Nicușor Dan, iar decizia lui Băsescu de a candida este una strict legată de răzbunare, din pricina faptului că USR PLUS și PNL au exclus PMP de la o eventuală alianță de dreapta, la momentul respectiv.

Adrian Năstase: „Dar tocmai pentru că imi pasă, sper că nu veti lăsa capitala tării pe mâinile lui Nicusor Dan”

„Conform deciziilor lui Ionut Matei si ale lui Băsescu, nu voi putea vota nici anul acesta. Asta nu inseamnă că imi este indiferent ce se intâmplă la aceste alegeri. Ca de obicei, vă indemn să mergeti la vot. Indiferent de vârstă. Dar tocmai pentru că imi pasă, sper că nu veti lăsa capitala tării pe mâinile lui Nicusor Dan. Dacă nu ar fi candidat, probabil că imaginea lui ar fi rămas una de legendă, sugerând o persoană capabilă să rezolve toate problemele – atat de dificile – ale Bucurestiului. In momentul in care a decis să candideze, au iesit la lumină toate mizeriile ipocriziei sale. De aceea, nici PNL nu prea il mai sustine. El rămâne „sedus si abandonat”.

Va lua Traian Băsescu din voturile lui? Putine. Probabil că va lua voturile unor „fideli” care altfel nu ar fi iesit la vot. De ce candidează, stiind că nu va câstiga primăria generală? Din trei motive: 1. din razbunare, impotriva PNL si USR care nu l-au acceptat in aliantă; 2. pentru a tine la reanimare PMP, până la alegerile parlamentare; 3. pentru a obtine un număr de consilieri generali (si locali) cu care să participe la diferite jocuri economice in Capitală. In rest, celor care vor să-l voteze, le amintesc că cei care nu tin minte trecutul, riscă să-l repete!

De aceea, dacă iti pasă pe mâinile cui iti lasi orasul, respectând indemnul de la Digi24, voteaz-o pentru un nou mandat la Primăria generală a Bucurestiului, pe Gabriela Firea. In felul acesta, vei da si un vot de neincredere celui care ar fi trebuit să fie impartial ca presedinte al Romaniei si care a devenit un jalnic purtător de cuvânt al PNL in această campanie electorală.

In tară, sper să-i votati pe cei care au fost sau care pot fi cei mai buni gospodari”, scrie Adrian Năstase pe blogul personal.

Citește și: Tăriceanu are povești cu Nicușor Dan și investitori

#News