După ce a stat mai bine de 15 ani închisă, o nouă bază sportivă a fost redeschisă în cursul zilei de astăzi de către Primăria Capitalei. Primarul General al Municipiului București s-a aflat la fața locului, alături de elite ale sportului românesc, transmițând live reinaugurarea bazei sportive din Sectorul 3.

Aceasta urmează să fie dată în folosință în mod gratuit tuturor celor ce își doresc să facă mișcare, cu rugămintea de a se ține cont de normele actuale ce vizează siguranța sanitară. Conform primarului general Gabriela Firea, baza a fost redeschisă prin intermediul Companiei Municipale „Sport pentru toți”, și însumează o suprafață de 7.500 m2.

„O noua baza sportiva in sectorul 3, redeschisa de Primaria Capitalei dupa 15 ani! Miscarea trebuie sa faca parte din viata noastra, chiar daca de la inceputul anului s-au schimbat radical multe dintre lucrurile care pareau atat de obisnuite. Colegii mei de la Compania Municipala “Sport pentru toti” au avut, chiar si in timpul starii de urgenta, multe idei care sa ii ajute pe copii si tineri sa continue sa faca sport. Astazi ne bucuram sa redeschidem o baza sportiva cu o suprafata de 7500 m2 care a fost inchisa timp de 15 ani si sa chemam copiii si tinerii sa faca sport gratuit aici, cu respectarea tuturor normelor de siguranta.”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pe Facebook.

Primarul Gabriela Firea, captură video live

Citește și: Firea anunță că în Capitală s-au luat toate măsurile pentru ca votul de duminică să se desfășoare în siguranță (VIDEO)

#News