Horoscop azi, luni 24 iulie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest principal al zilei este redat de cuadratura lui Mercur de pe Leu cu Uranus de pe Taur. Acest unghi astrologic ne vorbește de: instabilitate, stranietate, agitație, impulsivitate, excentricitate, irascibilitate și radicalism.

BERBEC

Puteți întâmpina unele probleme de comunicare cu persoana iubită! Totodată, vi se mai pot prezenta și unele discuții mai deranjante cu proprii copii! Vă mai puteți aștepta și la unele pierderi financiare neașteptate!

TAUR

Puteți avea parte de unele mici neînțelegeri în familie! Nu este o zi fastă nici pentru a plănui schimbări majore în casă! Mai puteți reliefa și un comportament ușor cam excentric și răzvrătit!

GEMENI

Vi se relevă o comunicare cam ineficientă cu cei din jur! Mai puteți lua și unele decizii nu tocmai profund gândite! Nu este o zi cu noroc nici pentru călătorii! Mai puteți resimți și o stare emoțională cumva mai agitată, frământată!

RAC

Puteți avea parte de unele discuții și negocieri mai puțin productive legate de bani. Un prieten destul de apropiat dumneavoastră poate avea parte de unele necazuri mai stranii!

LEU

Vă puteți arăta cumva mai superficiali și guralivi, fiind nevoie să fiți ceva mai practici și realiști! Nu este, sub nici o formă, o zi indicată pentru schimbări majore sub raport profesional!

FECIOARĂ

Puteți prezenta o judecată cam înnegurată, fiindu-vă mai dificil să luați decizii cu adevărat obiective și eficace! Puteți fi și vorbiți de rău pe ascuns! Pot interveni și unele complicații mai semnificative la drum lung!

BALANȚĂ

Vi se poate releva un conflict cu un prieten mai tânăr! Nu este o zi potrivită nici pentru a vă face mari planuri de viitor! Vi se mai arată și un risc ceva mai semnificativ de accidente cumva mai curioase, deci fiți mult mai prudenți!

SCORPION

Puteți avea parte de unele discuții mai neproductive cu șefii! Nu este o zi fastă nici pentru a face schimbări mari în carieră! Mai puteți avea parte și de un conflict spontan în viața maritală! Atenție și la potențiale probleme cu legea!

SĂGETĂTOR

Nu aveți o zi favorabilă pentru studiu și examinări! Fiți ceva mai atenți în caz de călătorii sau drumuri mai lungi! Puteți resimți și unele probleme de sănătate cumva mai stranii, curioase!

CAPRICORN

Vi se înfățișează un risc ceva mai semnificativ de incidente ori de accidente, îndeosebi de circulație, deci fiți ceva mai prudenți! În viața romantică puteți avea parte de unele evenimente cumva mai ciudate și haotice!

VĂRSĂTOR

Din nefericire, vi se relevă o zi cam inoportună pentru afaceri și tranzacții majore! Vi se mai pot arăta și unele conflicte în viața de cuplu! Totodată, vi se mai poate reliefa și un necaz neașteptat legat de mediul familial!

PEȘTI

Vi se pot releva unele mici neînțelegeri cu niște colegi de la job. Puteți resimți și o semnificativă depreciere în planul sănătății! Fiți ceva mai atenți și în relația cu anturajul! Nu aveți o zi de bun augur nici pentru călătorii!

Horoscop HashtagNews