Horoscop azi, sâmbătă 16 septembrie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic dominant al zilei este oferit de trigonul Soarelui de pe Fecioară cu planeta Uranus, în retrogradare, de pe Taur. Acest aspect celest deosebit de fast ne expune viguros noțiuni ce țin de: inventivitate, originalitate, independență, imaginativitate și inovativitate. Este o zi a spiritelor libere, a descătușării și a non-conformismului!

BERBEC

Vă puteți îmbunătăți major relația cu colegii de la locul de muncă. Vi se mai relevă și o ameliorare importantă în planul general al sănătății! Când discutăm de bani, s-ar prea putea să obțineți și un câștig neașteptat!

TAUR

Aveți parte de o zi excelentă pentru distracție, relaxare și destindere. În dragoste s-ar prea putea să realizați o cucerire fantastică, uluitoare! Aștrii zilei vă arată și cumva mai neînfrânați și dinamici.

GEMENI

Vă puteți baza pe susținerea fermă a unui bărbat din familie. Este o zi de bun augur și pentru a vă implica în proiecte mari legate de casă. Veți reliefa și o intuiție deosebit de fidelă și pronunțată.

RAC

Veți comunica într-un mod elocvent și strălucitor! Puteți primi și o veste bună despre sau de la un bărbat mai matur. Puteți obține și prietenia unei persoane ușor excentrice. Astrele vă arată și foarte visători, idealiști și originali.

LEU

În această zi puteți obține un rezultat financiar foarte satisfăcător! Totodată, astrele vă arată și mult mai abili, competenți și talentați! Vi se poate reliefa și o oportunitate specială de evoluție profesională!

FECIOARĂ

Astrele vă relevă mai vitali, capabili, demni, spectaculoși și dominanți. Veți atrage cu facilitate privirile celor din jur și veți fi astfel în centrul atenției! Vă puteți arăta și mai receptivi și inovativi sub raport intelectual.

BALANȚĂ

Veți fi mult mai creativi, dar și mai meditativi. Este o zi potrivită pentru studii și experiențe cumva mai neobișnuite, chiar cumva mai oculte. Aveți parte și de un mic risc de incidente ori accidente mai ciudate, deci fiți ceva mai atenți!

SCORPION

Aveți parte de o zi splendidă pentru activități și acțiuni de tip social, public. Puteți obține și prietenia unui bărbat mai influent și respectabil. Aveți parte de o zi prielnică și pentru afaceri, îndeosebi pentru acelea mai de nișă.

SĂGETĂTOR

Vi se relevă un succes încântător în planul carierei! Veți câștiga respectul și admirația superiorilor ierarhici! În planul sănătății puteți resimți o neașteptată ameliorare semnificativă.

CAPRICORN

Este un moment bun pentru studiu, evaluări și călătorii mai lungi. Puteți primi și o veste minunată de la mare distanță! În viața romantică vă puteți aștepta la unele evenimente cumva mai năstrușnice și speciale!

VĂRSĂTOR

Vă veți prezenta cumva mai ambițioși, determinați și asertivi. Puteți rezolva cu brio o chestiune ce ține de un împrumut ori de o restituire. Vi se mai relevă și unele evenimente speciale în familie!

PEȘTI

În viața de cuplu veți avea parte de ipostaze foarte satisfăcătoare și constructive! Este o zi de bun augur și pentru afaceri, înțelegeri și soluționări de litigii. Veți comunica într-un mod ceva mai natural, degajat și hazliu!

Horoscop HashtagNews