Raed Arafat

Într-o Românie în care mișcarea coronascepticilor este în floare, Raed Afafat își continuă lupta, încercând să convingă populația că pericolul este real. Și fie vorba între noi: are ceva de muncă!

„Ignorați mesajele conspiraționiste. Cei care dau aceste mesaje au un scop: scăderea încrederii în autoritatea statului”, spune Raed Arafat.

Fiind convins că valul de informații conspiraționiste sunt menite să scadă încrederea populației în instituțiile statului, Raed Arafat afirmă că autoritățile nu au niciun interes de a scădea sau crește numărul de infectări zilnice, situația fiind una reală. Mai pe larg, ceea ce se primește de la INSP, aia se publică.

„Atât cât avem testate pozitive, pozitive noi, astea le anunțăm. Nu are nimeni interesul nici să le scadă nici să le crească. Ele nu trec printr-un laborator unde să înceapă cineva să scoată cazurile: `uite asta nu punem, asta punem`. Cel puțin ce primim de la INSP știu că este exact ce se întâmplă”, a adăugat Raed Arafat.

Citește și: Smiley: „Boală asta există și nu e doar la televizor”

„Să fim conștienți că aceste mesaje nu fac decât să deruteze, pentru că cei care le lansează depind de câți oameni le urmăresc”, a concluzionat acesta.

Citește și: Orban nu cedează: „Alegerile parlamentare trebuie să fie pe 6 decembrie”

#News