Tânără anchetată penal pentru că şi-a lăsat câinele încuiat în maşină

Căţelul a fost găsit cu semne specifice de insolaţie, fiind preluat de poliţiştii Biroului Pentru Protecţia Animalelor

O tânără din judeţul Argeş, care şi-a lăsat câinele închis într-o maşină, este cercetată penal pentru uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept. O patrulă a poliţiei a observat animalul închis în autoturism, pompierii au spart un geam al maşinii, câinele fiind dus la sediul unei asociaţii, dar nu a putut fi salvat, potrivit g4media.ro.

Poliţiştii secţiei rurale Bascov şi cei de la Poliţia Locală Bascov au observat într-o maşină parcată, un câine încuiat, în condiţiile în care temperaturile înregistrate erau foarte ridicate

. ,,Având în vedere starea de pericol, precum şi faptul că deţinătorul autoturismului nu a putut fi identificat rapid, la faţa locului s-au deplasat şi pompierii argeşeni, care au procedat la spargerea unui geam al autoturismului. Căţelul, metis pechinez în vârstă de aproximativ două luni, a fost găsit cu semne specifice de insolaţie, fiind preluat de poliţiştii Biroului Pentru Protecţia Animalelor pentru a fi transportat la sediul unei asociaţii specializate, însă, din păcate, căţeluşul a decedat” au comunicat poliţiştii. Aceştia au identificat-o pe proprietara câinelui în persoana unei tinere de 31 de ani din Merişani, pe numele căreia au deschis dosar penal.

Șofer de ambulanţă din Vaslui, aflat în misiune, lăsat fără permis