Paul Stanescu Marcel Ciolacu

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, a răspuns criticilor fostului ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, la adresa lui Marcel Ciolacu, președintele interimar al social-democraților. „E o calamitate”, a reacționat Stănescu despre colegul său de partid. Eugen Teodorovici a spus despre Marcel Ciolacu că e departe de ce ar trebui să fie un lider PSD, că nu are respect pentru legile PSD și ale țării.

„Teodorovici este un aventurier politic, incapabil să se gândească la PSD și la colegii lui. El nu este un social-democrat autentic. A fost o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului fiind preocupat doar de funcții. Nu a ajutat cu absolut nimic primarii PSD, ba mai mult nu le-a dat banii promiși pentru proiecte cât a fost ministru al Finanțelor. Acum, în loc să fie preocupat ca PSD să câștige alegerile, încearcă să destabilizeze partidul și să vâneze în continuare funcții. Teodorovici vrea să facă rău acestui partid pentru interesele sale personale. PSD rămâne unit și determinat să câștige viitoarele alegeri locale și parlamentare”, a punctat Stănescu.

Eugen Teodorovici va fi adversarul lui Marcel Ciolacu la alegerile pentru președinția PSD care vor avea loc în cadrul Congresului PSD ce va fi organizat imediat ce va fi ridicată starea de alertă. Teodorovici chiar revendică funcția supremă în PSD care, consideră el, i se cuvine prin statutul partidului.

„Statutul PSD, practic legea partidului, spune clar că în astfel de situații președintele executiv devine interimar al partidului. Primesc multe mesaje de la membri de partid și de la conducere. Anunțul candidaturii mele va fi făcut la momentul potrivit. M-a invitat să fiu vicepreședinte, cred că acum o lună a fost. Am spus că nu pot fi în echipă cu cineva care a încălcat Statutul partidului. Congresul va fi un prilej să clarificăm lucrurile”, a fost declarația de război a lui Eugen Teodorovici.

Marcel Ciolacu a fost învestit în funcția de președinte interimar al PSD în cadrul Comitetului Executiv al social-democraților din noiembrie anul trecut, atunci când întreaga conducere a partidului a demisionat, mai puțin Eugen Teodorovici care era președinte executiv.

Citește și: Teodorovici revendică tronul PSD

HashtagNews.ro