Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu / Foto: Facebook

După ce, în cursul zilei de ieri, premierul Ludovic Orban ataca administrațiile locale PSD, acuzându-le cum c-ar fi responsabile de situația deplorabilă a satului românesc, cel fără drumuri asfaltate și fără sisteme de canalizate, Marcel Ciolacu îi răspunde lui Orban în cântec de vioară.

Citește și: Fata care l-a eclipsat pe Orban. Ludovic Orban

Cum Ludovic Orban a susținut ieri faptul că atât primăriile, cât și consiliile județene nu ar fi făcut mai nimic pentru aducerea localităților rurale românești în România lui 2020, Ciolacu amintește că, în realitate, acestea n-ar fi avut timp de așa ceva, de vreme ce s-au confruntat cu o pandemie în care au trebuit să se descurce fără banii de la guvern, bani pe care administrațiile PSD îi așteaptă și acum.

Reamintesc, la rândul meu, că situația satelor „în paragină” nu este una nouă, pe când pandemia, da (martie 2020).

Marcel Ciolacu, către Orban: „Ar trebui să luați notițe de la primarii și președinții de Consilii Județene PSD”

„Mult tupeu îți trebuie ca, după ce abia te-ai întors dintr-un județ devenit focar de infecție din cauza lăcomiei, sfidării și nesimțirii unui baron PNL, să ataci administrațiile PSD! Sucevenii așteptau de la un premier #soluții pentru ca viața lor să reintre cât mai repede în normalitate. După nenorocirea prin care au trecut din cauza lui Flutur, nu de cântece la vioară și aberații cu viruși gazați aveau nevoie! Dar asta vă e adevărata față! Când nu sunteți în stare de nimic, dați vina pe alții pentru orice. Ar trebui să luați notițe de la primarii și președinții de Consilii Județene PSD pentru modul în care au administrat județele și Capitala în această perioadă! Fără ei, cum vă mai împăunați voi cu gestionarea eficientă a pandemiei??! Rămâneați doar cu ”eficientul” domn Flutur! Într-adevăr, ați lăsat autoritățile locale să lupte singure cu pandemia! Iar, ca să aveți unde merge cu elicopterul să tăiați panglici, dați-le rapid banii cheltuiți tuturor administrațiilor locale!”, a transmis Marcel Ciolacu.

Citește și: Măgarul, când cade în noroi, nu mai trece pe acolo

#News