Rareș Bogdan / Foto: Facebook

Rareș Bogdan a devenit încet dar sigur omul controverselor. Ori că n-o fi uitat cum e să fii jurnalist veșnic nemulțumit de toți și de toate, fiindu-i acum dor de această meserie, ori că regretă decizia de a se urca în barca liberalilor. Cert este că nu trece ziua fără ca acesta să critice vreo măsură luată de guvernul format din colegii lui de partid.

Dacă ieri Rareș Bogdan afirma că nu are nimic cu Ludovic Orban în particular, mai exact că nu ar avea ce să-i reproșeze acestuia, iată că azi tună și fulgeră pe același subiect pe care l-a mai dezbătut și cu altă ocazie, adică cel al românilor plecați de curând la muncă în Germania pentru a culege sparanghel. În opinia sa, toată treaba asta trebuia făcută un pic mai cu cap, adică să se țină cont de interesul național. În primul rând, acesta critică decizia de a evita transportul persoanelor cu aeronave Tarom. În al doilea rând, pare să nu-i convină nici faptul că Ministerul Muncii nu a negociat salariile muncitorilor.

”Daca tot au fost trimisi, transportul lor trebuia asigurat exclusiv cu flota nationala Tarom, (avioanele staubla sol pe Otopeni) asa au platit biletul de 280 eur DUS doar (!!!!) catre Luftansa si GermanWings si nu catre compania noastra nationala, trebuia negociat la sange un contract de minim 2500 de eur/luna garantat de catre Min Muncii din Germania, trebuiau sa le fie garantate serviciile medicale si siguranta sanitara si conditiile de locuire…… dar…… nu mai zic nimic, iarasi voi fi considerat rautacios si prea patriot. Tac. Pentru moment. Rabdarea mea are si ea limitele ei insa.”, scrie Rareș Bogdan.

Citește și: Rareș nu-i poartă pică lui Ludovic

#News