Ludovic Orban și Rareș Bogdan / sursă: ziuanews.ro

Rareș Bogdan dă înapoi

Cel puțin asta se vede din afară. Dacă acum ceva timp ieșea la interval cu critici și reproșuri la adresa guvernului, iată că acum mai înmoaie puțin tonul și declară că nu are ce să-i reproșeze lui Ludovic Orban. Desigur, nu-i convin o grămadă de lucruri și nu se sfiește să recunoască asta, însă la modul general se declară mulțumit de felul în care administrația PNL gestionează criza COVID-19 de la noi din țară.

Comentariul său vine în urma surselor potrivit cărora ultima ședință PNL nu ar fi decurs chiar în modul cel mai amical, ajungându-se la reproșuri și animozități. Aceleași surse confirmă faptul că ar exista o ruptură între guvern și partid, liberalii nereușind să se pună de acord în privința multor aspecte.

Rareș Bogdan: „Am încredere în Florin Cîțu”

„Nu pot să spun că am fost critic. A fost o discuție serioasă despre ce trebuie făcut în România și despre cum Guvernul ar trebui să comunice. A fost o discuție cu cărțile pe masa.

Sunt lucruri care îmi dau încredere. Am încredere în Florin Cîțu. Este unul dintre mințile luminate ale Finanțelor.

Am și nemulțumiri. Nu vorbim în ședințe ca la Sfânta Biserică. Trebuie să rezolvăm problemele. Pentru ca PNL să devină un răspândac, acest partid trebuie sa fie informat. Nu se poate ca un vicepreședinte  de partid să afle de la TV măsurile Guvernului.

Cele mai puține probleme le creează premierul. Nu am ce să îi reproșez lui Ludovic Orban. Dacă aș avea ceva, i-aș spun-o direct. Însă Orban nu poate singur. Trebuie să ai în spate leadershipul liberal, pentru că problemelele sunt multiple, iar comunicarea e cheie. Televiziunile nu sunt de partea noastră, cu excepția unui post independent, chiar și postul national de televiziune ne critică, pe lângă cele private, care ne toacă de dimineața până seara”, a spus Rareș Bogdan.

Citește și: Rareș Bogdan face front comun cu Streinu-Cercel

#News