Finlanda oferă vacanțe gratuite pentru a-i învăța pe oameni să fie fericiți

”Cursul de fericire” al Ghidului oficial de turism Visit Finland va avea loc în iunie, pe parcursul a patru zile, în stațiunea de lux Kuru din districtul finlandez al lacurilor.

Finlanda a fost desemnată cea mai fericită țară din lume pentru al șaselea an consecutiv, potrivit raportului Fericirii Mondiale, publicat de Rețeaua de Soluții pentru Dezvoltare Durabilă a ONU, care măsoară factori precum venitul mediu și sănătatea mentală și fizică, potrivit ziare.com.

Visit Finland,  ghidul oficial de turism al țării, oferă acum 10 excursii gratuite pentru cei care vor să învețe cum să fie fericiți ca finlandezii. ”Cursul de fericire” al Ghidului oficial de turism Visit Finland va avea loc în iunie, pe parcursul a patru zile, în stațiunea de lux Kuru din districtul finlandez al lacurilor.

Visit Finland va acoperi toate cheltuielile de călătorie și cazare, care includ o cameră de hotel, acces la saună și spa private și toate celelalte ”facilități esențiale”, conform site-ului Visit Finland. Cei care vor merge în excursii vor discuta cu experți finlandezi despre meșteșuguri, mâncare și bunăstare, sănătate și echilibru. Persoanele interesate trebuie să creeze un Reel sau un video pentru TikTok în care trebuie să spună ”de ce ar putea fi, în secret, finlandezi”. Înscrierile se pot face până la data de 2 aprilie 2023.

Fericirea finlandezilor ”decurge dintr-o relație strânsă cu natura și dintr-un stil de viață cu picioarele pe pământ: nu este o stare mistică”. Este o „abilitate care poate fi învățată”, a declarat Heli Jimenez, director senior la organizația guvernamentală Business Finland. MAE, avertizare de călătorie în Franța