Sursa foto: Digi24

Viața personală a liderului de la Kremlin a fost mereu învăluită în mister de-a lungul timpului, dar publicația britanică Express a reușit să scoată la lumină câteva informații despre cum este Vladimir Putin în spatele ușilor închise.

Mai exact, fosta lui parteneră de viață, Lyudmila (Ludmila) Aleksandrova Ocheretnaya, a vorbit despre cum l-a cunoscut pe Putin și momentul în care a născut primul copil.

Președintele Rusiei a cunoscut-o pe Ludmila pe când aceasta era stewardesă, Putin fiind cel care a făcut primul pas pentru a o cuceri.

Președintele Rusiei a fost acuzat de violență domestică

Fosta nevastă a liderului de la Kremlin a mărturisit că în timp ce ea se urca în taxi pentru a merge la spital în momentul în care a simțit că a intrat în travaliu, Putin era plecat într-o călătorie de afaceri. Mai mult, după naștere, acesta ar fi ordonat ca fetița lor să poarte numele de Maria, chiar dacă soția lui și-ar fi dorit să o numească Natasha.

„Am plâns, dar am realizat că nu exista nicio altă opțiune și că pe fiica mea o va chema Maria”, a spus fosta soție a lui Putin, potrivit WowBiz.

Totodată, aceasta a mai precizat că liderul Rusiei avea obiceiul de a întârzia tot timpul din cauza discuțiilor de afaceri pe care le-a pus mai presus decât familia. Potrivit presei din Germania, care a obținut mai multe informații de la o agenție de spionaj în 2011, Putin ar fi lovit-o pe soția lui, informație ce vine direct de la Ludmila.

Aceasta s-ar fi destăinuit unei spioane, care devenise confidenta cuplului. Mai mult, Ludmila s-ar fi plâns des de violența ce îl caracteriza pe Putin și de infidelitatea de care dădea mereu dovadă.

„Se descărca nervos atunci când o bătea. Devenise o dependenţă”, a spus spioana. Purtătorul de cuvânt al președintelui rus din acea perioadă a negat aceste afirmații, precizând că sunt dezinformărio și fabulații.

După 30 de ani de căsnicie umbrită de activitatea politică a lui Putin, cei doi au decis să divorțeze în 2013. În perioada respectivă, presa a susținut că Putin ar avea o relație cu fosta gimnastă Alina Kabaieva.

Vladimir Putin și Ludmila sunt părinții a două fete, Maria și Yekaterina.

Este oficial. Putin, președintele pe viață al Rusiei