Cum a reușit celebra cântăreață Adele să slăbească rapid !

Artista a urmat o dietă

Adele, una dintre cele mai apreciate artiste la nivel mondial, a reușit să slăbească în mod miraculos în scurt timp. Artista a câștigat numeroase premii Grammy. Acum câteva săptămâni, Adele a fost desemnată „Artistul Anului”, în cadrul galei Brit Awards.

La gala Brit Awards, faimoasa cântăreață Adele a fost premiată pentru „cel mai bun artist”, „cel mai bun album” și „cel mai bun cântec al anului” pentru „Easy on Me”. În melodie, Adele explică de ce a ales să pună capăt mariajului său în 2019, cerându-le fiului și fostului soț înțelegere.

Adele, în vârstă de 33 de ani, a devenit celebră în întreaga lume. Artista susține numeroase concerte la nivel mondial, ea având o voce inconfundabilă.

Adele a trecut și prin perioade grele din cauza greutății. Ea s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus, până când a decis să urmeze o dietă care i-a schimbat viața. Cântăreața a slăbit 45 de kilograme în decurs de trei săptămâni.

Dieta este bazată pe consumul unor alimente care activează anumite proteine din organism, denumite sirtuine. Acestea au rolul de a regla fluxul biologic al organismului, de a controla funcţionarea anumitor gene, de a asigura buna funcţionare a metabolismului.

Dieta durează trei săptămâni și are două etape. Prima etapă durează șapte zile și se recomandă consumul zilnic a trei sucuri verzi şi a alimentelor bogate în proteine, care nu trebuie să depășească 1000 kilocalorii într-o zi.

Etapa a doua durează două săptămâni și se recomandă trei mese pe zi, bogate în proteine şi doar un pahar de suc verde. Este permis consumul de ciocolată neagră şi de vin roşu. Prin consum se încetineste procesul de îmbătrânire, datorită resveratrolului conţinut de vinul roşu şi antioxidanţilor din ciocolată neagră.

Pentru ca dieta să aibă rezultate, trebuie să se facă mișcare fizică constantă. De asemenea, este indicat consumul a doi litri de lichide pe zi. Înainte de începerea dietei, este recomandat să se ceară sfatul medicului.

Adele, marea câștigătoare la Brit Awards 2022