Anamaria Prodan a cerut ordin de restricție împotriva lui Laurențiu Reghecampf

Vedeta primește zilnic amenințări

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf continuă. Anamaria Prodan a cerut ordin de restricţie împotriva lui Laurenţiu Reghecampf. Ea afirmă că primeşte zeci de telefoane cu ameninţări.

„Am cerut mandat. Nu mai are voie să se apropie de mine sau de copii până în momentul în care nu se termină această nenorocire. Consider că este mai bine să stăm departe unul de celălalt, pentru că primesc zeci de telefoane cu ameninţări: că ne omoară în casă. Am mai pătit nişte lucruri din astea acum câteva luni. Eu sunt şocată pe măsură ce trec zilele. Este un grup criminal în jurul lui Reghecampf care ameninţă, caută să mă denigreze, inventează poveşti. Ferească Dumnezeu. Omul este disperat. Pe mine nu mă interesează. El nu trebuie decât să ne dea ceea ce ne-a furat”, a dezvăluit Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în proces de divorț. Cei doi soți nu s-au prezentat la prima înfățișare a divorțului, care a avut loc la Judecătoria Buftea. Pe data de 7 februarie era programată prima înfățișare a divorțului. Conflictul dntre cei doi crește din ce în ce mai mult, odată cu trecerea timpului. Reghecampf a anunțat anul trecut că a depus actele la Judecătoria Buftea. De atunci, Anamaria Prodan i-a adus public soțului ei o serie de acuzații șocante. Recent, antrenorul a decis să vorbească și a făcut acest lucru în podcast-ul lui Cătălin Măruță de pe YouTube.

Anamaria Prodan a fost foarte deranjată de unele declarații ale lui Laurențiu Reghecampf din cadrul podcast-ului. Impresara a avut un mesaj dur pentru Reghecampf, mai ales după ce antrenorul a vorbit despre incidentul dintre ea și Dan Alexa, în care ea i-a dat un pumn. La scurt timp, Anamaria Prodan i-a făcut o declarație de iubire antrenorului Universității Craiova.

Vedeta a spus că încă îl iubește pe Laurențiu Reghecampf., dar a explicat însă că nu iubește „tot ce vede astăzi toată România”.

„Da, îl iubesc pe Laurențiu Reghecampf. Dar nu iubesc tot ce vede astăzi toată România”, a declarat Anamaria Prodan la Acces Direct.

Anamaria Prodan, limbaj șocant la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Marș, mă, limbă de aur sau gâscă de aur!”