Vizibil îngrijorați de ceea ce se întâmplă în lume, PSD decide să exploateze și acest subiect și să se prefacă interesat direct de soarta românilor ce ar putea fi afectați de virusul mortal, Coronavirus, pornit din China.

„#PSD are ca prioritate în această sesiune parlamentară Proiectul de Lege privind vaccinarea obligatorie.

Sănătatea populației este o chestiune ce ține de siguranța națională, iar pericolul reprezentat de răspândirea alarmantă a unor virusuri letale trebuie să aibă un răspuns ferm.

Vaccinarea reprezintă cea mai eficientă și mai sigură măsură pe care un stat responsabil o poate lua pentru a proteja viețile cetățenilor săi.

Lupta politică trebuie lăsată deoparte! Sincopele în aprovizionarea cu vaccinuri, asigurarea distribuției în timp util a acestora în țară, problemele legate de vaccinarea efectivă trebuie rezolvate.

Este nevoie de predictibilitate!”, s-a precizat pe pagina oficială de Facebook a celor de la PSD.

Să le spună cineva și celor de la PSD că nu există, în momentul de față un vaccin 100% compatibil pentru Coronavirus!

Cu toate astea, apreciem eforturile partidului de a-și face campanie pe seama recentului virus apărut în lume. Dacă nu cumva cei de la PSD s-au referit la anualul vaccin pentru gripă, care oricum nu mai există în farmacii de vreme bună – ceea ce ar arăta din nou că cei din PSD chiar nu se interesează înainte de a exploata un subiect sensibil, totul făcând parte dintr-o vastă și nefastă campanie electorală.

#News