alegeri 2020
Traian Băsescu

PSD va recâștiga localele dacă dreapta nu face ceva rapid!

Cel puțin asta susține fostul președinte, Traian Băsescu într-o postare pe pagina sa de Facebook. În opinia acestuia, dreapta este sortită eșecului la următoarele alegeri locale, întrucât PSD va câștiga localele. Iar aici este vorba despre o lipsă de unitate a partidelor de dreapta, care, în loc să colaboreze pentru a-i învinge pe social democrați, pierd vremea certându-se unii cu alții.

„Dreapta se pregăteşte pentru eşec!
Alegerile locale se apropie vertiginos şi nimeni nu are iniţiativa realizării unor alianţe pentru a contracara efectul favorabil pentru PSD al alegerilor într-un singur tur.
PNL urmează să-şi valideze zilele acestea candidaţii la funcţiile de primar, USR a început să-şi anunţe candidaţii la sectoarele Bucureştiului, iar PMP încearcă inutil să găsească formule prin care să-i convingă pe liberali că alianţa trebuie să funcţioneze şi dincolo de alegerea lui Nicuşor Dan.
Se pare însă că orgoliile şi lipsa de viziune vor face din dreapta românească o victimă sigură a alegerilor locale, dând PSD ocazia să-şi marcheze revenirea printr-o victorie.
Incapabili să pună interesele dreptei în ansamblul ei deasupra propriilor orgolii şi interese, Orban, Cioloş şi Barna par hotărâţi să sacrifice şansa candidaţilor comuni în favoarea unor liste de candidaţi cenuşii, lipsiţi de valoare şi cu mici excepţii, fără nici o şansă de a câştiga primăriile pentru care candidează.
Câştigarea de către PSD a alegerilor locale le va crea o excelentă platformă pentru legislative.
Liderilor partidelor de dreapta nu le lipsesc soluţiile legale şi politice pentru a câştiga alegerile locale, ci le lipseşte voinţa şi mintea.
Este al 12-lea ceas. Orban, Barna, Cioloş, Tomac, faceţi ceva !”, a declarat fostul președinte pe pagina sa de Facebook.

Astfel, vorbim despre orgolii, despre lipsă de viziune și despre lipsă de unitate între cele câteva partide de dreapta existente pe „piața” politică din România. Acestea fiind spune, Băsescu trage un semnal de alarmă și îi sfătuiște pe liderii principalelor partide de dreapta să colaboreze, măcar acum, în ultimul ceas de dinaintea alegerilor locale ce se apropie cu pași repezi.

Citește și: Să se facă alegeri locale, dar când vrea Kelemen!

#News