Incendiu la un spital din Cluj

Un incendiu s-a produs duminică dimineață în interiorul Spitalului CFR din Cluj Napoca. Focul a izbucnit în urma unui scurtcircuit produs la un corp de iluminat dintr-un grup sanitar. Pompierii au reușit să stingă focul rapid, fiind nevoiți să evacueze trei bolnavi.

Au fost evacuate trei persoane. A intervenit Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca cu două autospeciale de capacitate medie cu apă și spumă pentru stingere incendii, o mașină de descarcerare, o autospecială cu scară și un echipaj de terapie intensivă mobilă.  Incendiul a fost stins. Cele trei persoane evacuate sunt pacienți ai spitalului”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș, potrivit B1. Acesta a precizat că nu s-a impus evacuarea altor pacienți internați la Spitalul CFR.

Reamintim că sâmbăta trecută, la Spitalul Județean de Urgențe din Piatra Neamț a avut loc un incendiu devastator, în secția ATI, unde bolnavii diagnosticați cu Covid se aflau intubați. În urma incendiului 10 pacienți au decedat, iar mai multe persoane au fost rănite grav, printre aceștia și medicul de gardă, Ioan Cătălin Denciu. Doi dintre răniți, transferați la Iași, au decedat la începutul acestei săptămâni.

Citește și: Incendiul de la Piatra Neamț, între tragedie și haos electoral

#News