Mii de ghivece cu canabis, descoperite într-o hală din județul Vrancea

Patru bărbaţi sunt suspectaţi că au înfiinţat şi întreţinut o cultură de canabis într-o hală de o mie de metri pătraţi.

Patru bărbaţi sunt cercetaţi de procurorii DIICOT pentru infracţiunea de trafic de droguri de risc în formă continuată. Ei sunt suspectaţi că au înfiinţat şi întreţinut o cultură de canabis într-o hală de o mie de metri pătraţi, în judeţul Vrancea, potrivit g4media.ro.

La locuinţele bărbaților au fost găsite zeci de kilograme de droguri, dar şi sume mari de bani

 Doi dintre bărbați sunt suspectaţi că, în cursul acestui an, au înfiinţat şi întreţinut o cultură de canabis, indoor, într-o hală de aproximativ 1.000 de metri pătraţi situată în judeţul Vrancea. Ceilalţi doi bărbați s-au ocupat cu vânzarea drogurilor obţinute, potrivit anchetatorilor..În hala destinată culturii de canabis au fost descoperite urmele plantaţiei anterioare,  6.797 de ghivece de diferite dimensiuni cu urme de pământ şi 38 cutii mari cu urme de fragmente vegetale. De asemenea, au mai fost descoperite radiatoare, ventilatoare, tuburi de aerisire, dezumidificator, lămpi amplasate în două spaţii de tip laborator, un tocător electric de dimensiuni mari şi o maşină de vidat, ambele cu urme de materie precum şi un sistem de irigare cu 15 ţevi, dezasamblat, ambalaje şi diverse recipiente, toate cu urme de materie vegetală şi mai multe cântare de dimensiune mare, a comunicat  DIICOT. 

În urma a cinci percheziţii domiciliare efectuate în municipiul Bucureşti şi judeţul Vrancea, în două dintre domiciliile unde au avut loc descinderi au fost fiind identificate şi ridicate aproximativ 50 de kilograme de canabis. O parte din droguri era ascunsă într-un perete fals din beciul uneia dintre locuinţe. La descinderi au fost de asemenea găsite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor sumele de 231.300 de lei, 23.900 de euro şi 1.500 USD.

Spitalul Municipal Mangalia nu va mai asigura gărzi pentru Pediatrie, din cauza lipsei de medici