O femeie are dosar penal după ce câinii ei au mușcat un bărbat

Bărbatul a fost transportat la spitalul din orașul Sânnicolau Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Un bărbat de 45 de ani din Sânnicolau Mare, județul Timiș, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost atacat de trei câini lăsați nesupravegheați de proprietara lor. Animalele au mai provocat un incident asemănător în primăvară, proprietara lor fiind amendată cu 500 de lei. Polițiștii au deschis pe numele femeii dosar penal, potrivit ziare.com.

Incidentul a avut loc joi noapte, în jurul orei 23.00, bărbatul trecând pe lângă cei trei câini lăsați nesupravegheați, fiind atacat

Câinii l-au trântit la pământ și l-au mușcat, provocându-i răni grave. Bărbatul a fost transportat la spitalul din orașul Sânnicolau Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Cenad, județul Timiș, ar fi fost mușcat de trei câini. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul de 45 de ani fiind transportat la spitalul din orașul Sânnicolau Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Oamenii legii au verificat să vadă dacă cele trei animale sunt înregistrate, descoperind că unul dintre câini nu este luat în evidență. Polițiștii au amendat-o pe femeie cu 3.000 de lei, deoarece nu a înregistrat câinele și a lăsat animalele nesupravegheate.

Cei trei câini și stăpâna lor au mai fost în atenția polițiștilor și în cursul primăverii. Animalele au intrat în curtea unui vecin și au ucis un pui de cățel, proprietara fiind amendată cu 500 de lei.

Furturi de conturi Facebook și Instagram, anchetate de DIICOT Alba