Nu, Rareș Bogdan nu s-a apucat nici de box, nici de lupte libere. Rareș Bogdan rămâne același politician guraliv care, din când în când mai aruncă câte o replică cu șanse mari de a deveni virală. Ca de data aceasta, de altfel, când liderul liberal a declarat că are de gând să-l bată pe Marian Oprișan, baronul PSD de Vrancea, la el acasă, Firește, în sondaje.

„Îl batem pe Oprișan la el acasă! După 24 de ani, PNL îl scoate pe Oprișan de la Consiliul Județean. Ionel Arsene este unul dintre cei mai toxici baroni.”, a spus Rareș Bogdan.

Exemplul succesului, povestit de Rareș Bogdan

Dând drept exemplu pozitiv Clujul lui Emil Boc, Rareș Bogdan afirmă că liberalii au toate șansele de a reforma toate administrațiile din România.

„Administrațiile liberale au schimbat fețele orașele la propriu. Dacă vă uitați la toate județele conduse de noi condițiile de viață sunt ridicate! Câștigăm și la Caraș Severin și îl scoatem pe Mocioalcă! Și pe lângă asta venim cu administrațiile noastre de succes, cum ar fi Alin Tișe la Cluj și așa mai departe!

Administrațiile socialiste au fugit de bani europeni pentru că sunt sub supravegherea OLAF”, a declarat Rareș Bogdan la B1TV.

Citește și: Liviu Dragnea, învins. PSD merge mai departe, deocamdată

#News