Patru bărbați, reținuți pentru agresarea brutală a unui tânăr

Bărbatul ar fi fost lovit în mod repetat cu pumnii, cu picioarele și cu mai multe obiecte contondente.

Un tânăr a fost găsit miercuri noaptea inconștient, căzut la pământ, într-o localitate din județul Timiș. El ar fi fost bătut de patru bărbați, care au fost reținuți, potrivit stiripesurse.ro. Polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că, în jurul orei 0:30, un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost găsit căzut la pământ, în localitatea Cerneteaz.

Potrivit polițiștilor, bărbatul ar fi fost agresat fizic de către alți 4 bărbați, fiind lovit în mod repetat în zona capului și a corpului cu pumnii, cu picioarele și cu mai multe obiecte contondente.

În urma investigațiilor, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara au depistat 4 bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 43 de ani, bănuiți de comiterea faptei, care au fost duși la sediul poliției pentru audieri. Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind introduși în Centrele de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Timiș și Hunedoara. Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Avertizare meteo de furtuni pentru 26 de județe