Renate Weber / Foto: Facebook

Cum în ultima vreme, mai greu cu sportul, instituțiile statului s-au gândit la noi, așadar au decis că-i cazul să ne ofere amuzament pe pâine. Ca nu care-cumva să ne plictisim și să ne-apucăm de lucruri serioase: ca de exemplu să fim atenți la ceea ce se întâmplă de fapt, ba prin Parlament, ba pe la Palatul Victoria, ba pe la Avocatul Poporului, acestea ne dăruiesc adevărate clipe de neuitat, încropind adevărate spectacole artistice din categoria „Praf în Ochi”. Dacă altele n-avem, măcar de o doză de divertisment de factură discutabilă să avem parte!

Pasează Consilierul Stamule!

“Avocatul Poporului este un personaj tipic caragialian, a cărui acțiune este cel mai bine descrisă de replica ”să se revizuiscă, primesc! Dar să nu se schimbe nimica!”. Din păcate, instituția pe care o reprezintă este una cât se poate de serioasă, iar demersul său nu poate stârni aceleași zâmbete, pentru că, de fapt, sub aparența dreptății constituționale, acțiunile sale validează interesele partinice, în detrimentul marii mase a pensionarilor”, a declarat Tănase Stamule.

Pasează Fenchiu, preia Roman și șutează la poarta Avocatului Poporului!

„Vă solicităm să procedați la sesizarea Comisiilor Juridice ale Camerei Deputaților și Senatului pentru audierea doamnei Renate Weber, Avocat al Poporului, în vederea întocmirii unui raport prin care să se propună demiterea acesteia din funcția de demnitatre publică în care a fost numită”, au cerut Fenechiu și Roman.

Apără Renate!

„Precizăm că, potrivit legislației în vigoare, Avocatul Poporului și Adjuncții acestuia sunt asimilați funcțiilor de ministru și secretar de stat și nu beneficiază de pensii de serviciu sau speciale”, transmite Avocatul Poporului.

Acum, mai rămâne de văzut ce va decide… arbitrul. A fost sau n-a fost gol?

Citește și: Din considerente financiare, liberalii o plătesc pe Turcan ca să-i laude

#News