V-am mai spus că sunt mare fan al teoriilor conspirației? V-am mai spus. La fel cum v-am mai spus că-mi place nu doar să le citesc, să le analizez, dar să le și creez. Pentru că degeaba cunoști toate conspirațiile posibile, dacă nu ești în stare să dai naștere uneia noi.

Pregătiți?

Totul a început cu un nene senior, care afirma că noul coronavirus a fost creat în laborator, ca să scape întreaga lume de pensionari. Care nu mai produc, și care, totuși, necesită niște costuri destul de mari de întreținere.

La momentul acela, am râs. Uite și la ăsta, ce paranoic! Lunile au trecut. Coronavirusul nu numai că nu a trecut, ba chiar a crescut. În forță, și în intensitate. Așa că am început să creez o nouă teorie a conspirației. Cu putere creativă și multă paranoia. Sau nu?

De notat e faptul că pornim de la premisa că e un virus creat în laborator și eliberat cu bună știință.

Ce categorii atacă, preponderent?

– Persoanele trecute de 65 de ani. Adică deja pensionari. Care nu mai produc nimic pentru stat, dar sunt întreținute de el. Care consumă resurse, fără a mai produce nimic, pentru nimeni.

– Persoanele cu comorbități. Adică deja bolnave. Care nu mai produc nimic pentru stat, dar sunt întreținute de el. Pe tratamentul cărora statul dă niște fonduri, fără a mai primi nimic în schimb.

– Persoanele care refuză să respecte ordinele. Chiar dacă produc constant ceva pentru stat, nu se pot conforma regulilor. Produc, dar nu poartă mască, nu acceptă să stea în casă, se duc peste tot și se pupă cu oricine. Și iau virusul, pentru că nu au urmat ordinele.

Are statul (oricare ar fi acesta) nevoie de persoane din astea? Nu prea.

În plus:

În ultimele luni, au dispărut anumite medicamente de pe piață. Nu foarte esențiale, dar îndeajuns de mult încât să mai slăbească partea de populație, deja slăbită: Euthirox, Accu-Thyrox (esențiale pentru persoanele cu dereglări de tiroidă), Progestogel și Mastoprofen (esențiale pentru persoanele cu deficit de progesteron), Sutent (tratament pentru bolnavii de cancer). Doar despre astea știu eu, dar lista s-ar putea să fie (mult) mai lungă.

Copiii nu par a fi afectați de coronavirus. Excepția o fac cei predispuși la boala Kawasaki. Care, oricum, sunt foarte puțini. Deci, copiii nu sunt afectați de coronavirus. Și, sănătoși fiind, vor crește într-o societate în care vor învăța să respecte regulile. Și vor produce. 

Revenind la teoria conspirației. Nu vorbesc despre o conspirație cu efect direct anul acesta. Sau peste 2-3 ani. Ce spun eu, e o conspirație care să pregătească o nouă societate pentru măcar peste 5 ani de acum încolo.

O societate fără oameni bătrâni sau bolnavi, care nu produc, doar consumă. O societate formată din oameni sănătoși,  care știu să respecte regulile, ordinele, legile. O societate care ascultă și execută.

Beneficiarii? Nu pot da nume, pentru că e vorba, până la urmă, doar despre o teorie. Dar luați fiecare persoană cu îndeajuns de multă influență, putere și bani despre care ați auzit, și-ar putea fi plauzibilă de a fi implicată.

Repet. E doar o teorie. Dar noaptea, când nu aveți ce face, gândiți-vă puțin și la ea. Ne auzim peste vreo 5 ani. Dacă vă încadrați în condiții.

Citește și: Siberia se topește și noi nu facem decât să privim

#News