Foto: https://www.antena3.ro/

Încă de la începutul pandemiei, geaca de piele cea personalizată a ministrului Afecerilor Interne, Marcel Vela, a deveni un personaj de sine stătător, un soi de simbol al luptei guvernului împotriva inamicului nevăzut, pe numele lui Coronavirus. Aș putea chiar să zic că geaca de piele a lui Vela e un soi de înlocuitor românesc pentru chiloții peste colanți ai lui Superman.

Altfel, cum geaca de piele a devenit simbol național de bășcălie simpatică, aflat într-o recentă vizită în județele Caraș-Severin și Timiș, ministrul de Interne, Marcel Vela a declarat că va scoate respectivul articol vestimentar, la un moment dat, la licitație, pentru ca mai apoi, banii rezultați din vânzarea acesteia să fie donați caselor de copii.

„O s-o scot la licitație după pandemie și o să dau banii la casele de copii”, a spus Marcel Vela.

C-o fi vorba despre o altă strategie menită să înmoaie inimile electoratului, asemenea celei cu Poliția Animalelor, ori vorbim despre un gest sincer izvorât din străfundurile facerii de bine, n-am de unde să știu. Ce știu este că cel ce părea ușor timid, crispat, timorat și, în definitiv speriat de bombe, dă dovadă de simțul umorului și impletește asta cu utilul.

În ceea ce privește vizita acestuia în județele mai devreme menționate, Vela a promis că echipele de „sălvatori” vor face tot ce le stă în putință pentru a-i ajuta pe oamenii a căror vieți au fost distruse de viiturile recente.

Citește și: Ion Cristoiu a găsit „manipulare” în pandemie

#News