Jean de la Craiova
Jean de la Craiova. Sursa foto : Facebook

Jean de la Craiova este de ani întregi cap de listă pentru cei care își organizează nunți, botezuri sau alte evenimente. Persoanele care vor să-l cheme pe manelist trebuie să plătească sume importante, care nu sunt la îndemâna oricui. Pentru 60 de minute de cântat, Jean de la Craiova cere între 3.000 și 3.500 de euro în timp ce la o nuntă, pentru un program de 4 ore, tariful cerut de artist este cuprins între 12.000 și 14.000 de euro. Manelistul este conștient de valoarea muncii sale, motiv pentru care cere un preț pe măsura spectacolului pe care-l oferă. Acţionar al lui Dinamo între 1995 şi 2012, Cristi Borcea i-a cerut lui Jean de la Craiova să-i compună o manea, imediat după cucerirea titlului din 2007, care este şi ultimul cucerit de „câinii roşii”.

Manea compusă pentru „câinii roşii”

Manelistul i-a făcut pe plac şefului de la Dinamo, versurile devenind foarte cunoscute. „Vine, vine Borcea cu spartanii / Fug toți miliardarii / Vine, vine Borcea să ia cupa să distrugă Europa / Vine, vine Borcea cu spartanii / Și distruge toți dușmanii / Și mai are acum un singur dor, Liga Campionilor”, au fost versurile din maneaua lui Jean de la Craiova.

Jean de la Craiova a dezvăluit ce s-a întâmplat în 2007 şi cum a dat şi o lovitură financiară, adică câți bani a primit de la Cristi Borcea, care este o persoană generoasă.. „Când primești o comandă, plătești! A fost nu mult, dar a fost! Nu e zgârcit, dar fiind și eu înfocat, suporter, nu puteam să-i spun atât vreau. Cred că i-ar trebui o melodie cât mai curând și echipei actuale, poate le poartă noroc. Un imn să-i îndemne și o să vezi că intră să joace în Champions League. Ceva, ceva mi-a dat, dar cred că a fost o frumoasă melodie, le-a plăcut, le-a purtat noroc. Am fost întrebat cu ce echipă țin, cu echipa națională. Să fii român din cap până în picioare!”, a declarat Jean de la Craiova.

Concert special în Săptămâna Mare. Paula Seling: „Iubirea ține lumea laolaltă”