Vlad Popescu Piedone a anunțat că i-a adresat mai multe întrebări premierul României, Florin Cîțu, astfel încât cetățenii României să afle care sunt soluțiile concrete ale Executivului, în ceea ce privește impasul economic în care ne aflăm. „Termenul de răspuns pentru aceste întrebări este de 30 de zile”, a mai spus acesta, declarându-se convins că miniștrii sunt, în acest moment, „mult prea ocupați cu problemele și jocurile politice și nu au timp să se ocupe de cei care contează cu adevărat: cetățenii acestei țări, în slujba cărora ar trebuie să fie fiecare membru al Guvernului!”.

Vlad Popescu Piedone, convins că Executivul nu are un plan bine pus la punct pentru a ajuta Horeca

Deputatul a mai declarat pe pagina sa de socializare că Guvernul Cîțu nu ar avea nicio soluție concretă pentru sprijinirea domeniului Horeca, lucru care s-ar vedea vede zilnic din „numărul restaurantelor și hotelurilor care pun definitiv lacătul pe ușă”, adăugând că înțelege faptul că pandemia ne limitează anumite activități și că viața nu mai are cum să fie ca înainte, „însă este extrem de important să găsim soluții pentru această industrie”. Mai mult decât atât, acesta a punctat pe situația celor care au rămas fără locuri de muncă, ori sunt pe punctul de a rămâne fără un venit, în urma deciziilor Guvernului de a limita activitatea Horeca.

„Însă, Guvernul Cîțu este ocupat cu lucruri mult mai “importante”, cum ar fi tăierea gratuității CFR pentru studenți. Aici era cea mai mare problemă a bugetului, că au studenții gratuitate atunci când merg cu trenul.”, a mai scris pe pagina sa de Facebook, deputatul PSD Vlad Popescu Piedone.

Astfel, deputatul anunță că a trimis alte întrebări către premierul României „și către mai mulți miniștri, al căror termen de răspuns nu a expirat însă”, adăugând că speră că măcar „acum, în ceasul al 12-lea, guvernanții vor încerca să găsească cu adevărat soluții pentru criza cauzată de pandemie”, a concluzionat acesta.

Citește și: Ciolacu susține că Alianța de Dreapta are mare noroc cu pandemia