Tânăr arestat preventiv pentru că şi-a bătut bunica cu bâta

El a încălcat ordinul prin care i se interzicea să se apropie de femeie

Judecătorii din Vâlcea au emis mandat de arestare preventivă pe numele unui tânăr în vârstă de 25 de ani care şi-a bătut, cu o bâtă, bunica. El i-a ameninţat cu moartea pe vecinii care au încercat să o apere pe femeie, după care, deşi exista un ordin de protecţia împotriva lui, s-a întors la locuinţa femeii, potrivit g4media.ro.

Faptele au avut loc miercuri, în comuna Berislăveşti din judeţul Vâlcea, dar femeia agresată, în vârstă de 68 de ani, nu a cerut ajutorul autorităţilor, un bărbat fiind cel care a sunat la Poliţie şi a reclamat cele întâmplate

. ”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Călimăneşti, care au stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, prin aceea că un tânăr de 25 de ani, pe fondul consumului de alcool, ar fi lovit-o pe bunica sa, în repetate rânduri, cu o bâtă în zona braţelor şi antebraţelor. De asemenea, cel în cauză i-ar fi adresat şi ameninţări cu moartea, iar în momentul în care mai mulţi vecini au intervenit pentru ca acesta să înceteze acţiunile violente, a manifestat un comportament agresiv, verbal, la adresa acestora. În acest sens a fost emis ordin de protecţie provizoriu faţă de persoana vătămată”, a transmis Poliţia Vâlcea. În seara aceleiaşi zile, tânărul s-a întors la locuinţa bunicii sale, unde a încercat să forţeze intrarea, fiind chemată Poliţia. În primă fază, tânărul a fost reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie, violenţa în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Vineri, el a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Șapte persoane reținute pentru evaziune fiscală cu produse petroliere