Haideți să facem un mic test, se poate?

Eu am să vă înșir niște nume, iar voi, în mintea voastră, o să încercați să vă dați seama cine sunt indivizii ăștia și ce-au făcut ei mișto în viețile lor.

Daria Teodora Hărăbor

Nu, nimic? Rece, rece? Nici măcar un pic călduț?

Ioana Maria Popa

Tot nimic?

Dacă nu v-ați prins cine sunt fetele astea, vorbim despre două eleve medaliate cu aur, argint și alte metale grele, pe la olimpiadele internaționale de astronomie și chimie. Firește, n-aveați de unde să le știți, întrucât nimeni nu scrie despre ele. Se dă o știre scurtă de câteva zeci de cuvinte și aia e! Nepăsare și uitare. În plus, ce poate fi atât de interesant la două „tocilare”, oricum? Cu ce ne afectează pe noi că-s ele șoricei de bibliotecă, dacă nu ne inspiră, domnule, la meme-uri! Puțin ne pasă nouă că, la un moment dat, măcar una dintre cele două fete s-ar putea să schimbe cumva, prin tocilăreala lor, lumea în bine.

Continuăm testul?

Dana Budeanu! Hai, recunoaște, o știi și tu pe Dănuța! Ai văzut-o pe Facebook, ai confundat-o cu Kempes prin poze, ai râs CU ea când nu te-a văzut nimeni, apoi ai râs DE ea în public, ca să te dai deștept, cult și elitist. Dar fie vorba între noi, dacă folosești Wikipedia ca să afli cine a scris „Singur pe lume”, nu ești nici cult și nici deștept, doar un pic elitist.

Și nu numai că știi cine e Dana Budeanu, dar știi și faptul că celebritatea Dănuței a început la PRO TV, după care, în scandal mare, a plecat de-acolo cu coada între vine și s-a mutat pe Facebook, unde a început să țipe la noi cu majuscule.

„CE FEL DĂ FAN EȘTI TU, DACĂ NU I-AI DAT UN LIKE DĂNUȚEI?”

Dacă nu ești cuminte, o fac pe Dana președinte!

Mai nou, intelectuala de carton a memăriei românești și-a mutat bretonul încruntat în rubrica celor de la ȘtiriPeSurse, unde a început să debiteze inepții politice despre unul și altul, sub titlul „Verdict Politic”. Băi, băieți, serios? Era Vadim Tudor ocupat? A, scuze, e mort!

CTP-ule, fugi, nene, și ascunde-te sub o piatră! Vremea ta s-a dus! Nimănui nu-i mai pasă de părerile tale obosite, pentru că acum avem alt erou cu chiloți de tablă, pe numele lui: Dana Budeanu! Iar Dana știe de toate, le trage cu mitraliera mai ceva ca la Stalingrad.

Fie vorba între noi, dacă norvegienii stau cu ochii țintă pe un live al unui tren care nu face altceva decât să se plimbe aiurea și extrem de plictisitor prin țară, de ce nu ne-am uita și noi la Dana? Măcar Dana nu se mișcă ca să ne confuzeze privirile. Nu, Dana se așază pe tron, trage piciorul drept peste cel stâng (sau invers) și începe să strâmbe buzele, de ai putea să juri că vocea aia răutăcioasă care se aude e a ei.

Dana „Mafioata” satisface gloata

Intelectual vorbind, bineînțeles. Asta, așa ca să explicăm și „meleoanele” de vizualizări cu care multi-talentul autentic românesc, Budeanu se laudă. Da, efectiv femeia își rezervă jumătate din timpul de emisie ca să-și analizeze meritele, să-și mângâie „bretonurile” și să ne dea peste nas cum că n-are, domnule, nimeni bani s-o cumpere politic „pă” Dana. Dana e de neatins, iar părerile ei sunt ale ei, băi „fătălăilor”! Nici Florica Dansatoare n-a reușit o astfel de performanță, la vremea ei. Cel mai probabil că s-a găsit hoțul „vizoalizărilor” furate ale Floricicăi. Dano, spune repede ce-ai făcut cu vizualizările femeii!

„Huo, Iohannis!”

Clip ales la întâmplare, ca să asociați bretonul cu articolul:

#News