Sursa foto: catine.ro

Faimosul actor Arnold Schwarzenegger a fost implicat vineri, 21 ianuarie, într-un accident rutier cu patru mașini în Los Angeles, relatează BBC. Potrivit polițiștilor care au intervenit de urgență, unul dintre pasageri a fost rănit.

Accidentul s-a produs într-o intersescție din cartierul Brentwood, iar în imaginile postate, actorul pare nevătămat. În urma verificărilor făcute de oamenii legii, aceștia au declarat că nu au fost descoperite urme de alcool sau droguri la persoanele implicate în accident.

Actorul nu a avut nevoie de spitalizare

Schwarzenegger s-a aflat la volanul unui SUV, ce s-a răsturnat peste o altă mașină, după ce s-a ciocnit cu un Toyota Prius. Femeia care a fost la volanul mașinii a fost rănită și o ambulanță a transportat-o la spital. O persoană care a fost de față a declarat pentru polițiști că totul a aratătat „ca o cascadorie într-un film.”

Conform fotografiilor apărute, mașina actorului s-a răsturnat pe o parte, având geamul spart și airbagurile deschise. Oamenii legii susțin că accidentul s-a produs din vina actorului care ar fi trecut pe culoarea roșie.

Totodată, unul dintre prietenii lui Schwarzenegger, Jake Stansfield, a fost prezent când a avut loc coliziunea, relatează TMZ. Accidentul vine după ce divorțul actorului de Maria Shriver a fost finalizat săptămâna aceasta, la 10 ani de la despărțirea lor. Cei doi și-au stabilit divorțul la Curtea Superioară din Los Angeles. Shriver, acum în vârstă de 66 de ani, a cerut inițial divorțul în iulie 2011, după 25 de ani de căsătorie, cei doi având împreună patru copii.

Reamintim că în 1971, fratele actorului, Meinhard, a murit într-un accident rutier, el fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Arnold Schwarzenegger este un fost culturist și actor american originar din Austria, politician republican,fiind guvernatorul statului California. La 23 de ani a debutat în lumea cinematografiei în filmul „Hercules In New York”, însă succesul a venit 14 ani mai târziu, o dată cu lansarea filmului „Terminator.”

De asemenea, actorul a câștigat în 1970 titlul de „Mr. Olympia”, la vârsta de 23 de ani, un record pe care îl deține și astăzi. Actorul a fost ales în mai 2004 și 2007 unul din cele 100 de persoane cele mai influente, pe acel an.

Hollywood a devenit, pentru scurt timp, Hollyboob