Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Cinci persoane sunt investigate după ce o îngrijitoare care lucra la o grădiniță din Mississippi a folosit o mască înfricoșătoare care a creat panică în rândul celor mici.

Camerele video o arată o femeie care poartă o mască dintr-un celebru film de groază, în timp ce fugărește copiii care țipă și plâng.

Tânăra îngrijitoare a folosit o mască asemănătoare lui Ghostface, principalul răufăcător din filmul de groază din anii 1990 ”Scream”

Un videoclip devenit viral o arată pe femeia din Mississippi cum îi sperie pe copiii aflați în grija ei, în timp ce poară o mască înfiorătoare.

Femeia a rămas fără contract de muncă după ce s-a confruntat cu acuzații de abuz.

Toate aceste acuzații au fost aplicate pentru un total 5 persoane. Toate acestea erau angajate la respectivul centru de zi și ar fi participat la evenimentul considerat abuziv, precizează NBC News.

Videoclipul ar fi fost filmat pe 4 octombrie la Lil’ Blessings Child Care. Filmarea a declanșat o investigație a Departamentului de Sănătate de Stat din Mississippi și a Biroului Șerifului din Monroe, la câteva zile după ce a apărut pe rețelele de socializare.

Nu se știe cine a filmat videoclipul

Deși filmarea a ajuns în spațiul media și a devenit virală, autoritățile nu știu, pentru moment cine este persoana responsabilă pentru filmare.

Tot ce se vede în videoclip este că un alt angajat, care nu poartă mască, stă în lateral.