Marcel Ciolacu/Foto: George Călin

Liderul PSD, Marcel Ciolacu i-a replicat lui Klaus Iohannis care, miercuri, a criticat numirea lui Florin Iordache la șefia Consiliului Legislativ de către „majoritatea toxică PSD” din Parlament. Mai mult, Ciolacu îl acuză pe șeful statului că nu apare cu soluții pentru combaterea pandemiei, dar că are un singur țel pentru perioada viitoare: alegerile parlamentare.

 „PeSeDe… PeSeDe… PeSeDe…

Nici astăzi, Iohannis nu o propus nicio măsură pentru combaterea pandemiei! NIMIC! ZERO!

Aproape 5.000 de bolnavi – ALEGERI…  Record la ATI – ALEGERI… Școli închise pentru copii – Le vor deschide pentru ALEGERI… HORECA pusă pe butuci – ALEGERI… Sute de mii de locuri de muncă pierdute – ALEGERI…”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

PeSeDe… PeSeDe… PeSeDe… Nici astăzi, Iohannis nu o propus nicio măsură pentru combaterea pandemiei! NIMIC!…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 21 octombrie 2020

Liderul social democraților consideră că are și ce, dar mai ales cu cine să preia controlul, încă din prima zi de guvernare.

„PSD are și soluțiile, și oamenii pregătiți pentru a recăpăta controlul asupra pandemiei. Din prima zi! Pentru că, vedem cu toții, fără sănătate nu putem vorbi nici de locuri de muncă, nici de educație și nici de protejarea nivelului de trai!”, a mai scris Ciolacu.

Citește și: Iohannis: „Alegerile parlamentare nu se pot amâna”

#News