Dorian Popa, dorit de toată lumea

„Contractele pentru Cheluțu curg pe bandă rulantă, asemeni sufletului lui”

Dorian Popa este unul dintre cei mai bine cotați influenceri din România, iar Cheluțu îl ajută cu contractele care îi umplu conturile bancare. Și asta nu este de ajuns, căci odată cu succesul au venit și tot felul de avansuri și nu doar din partea admiratoarelor, ci și dinspre reprezentanții sexului puternic. Potrivit unui interviu acordat Ciao, Dorian Popa a primit mesaje și avansuri chiar și din partea acestora, mai mult, unora le-a și răspuns.

„Să știi că am primit avansuri și de la bărbați. Am încercat să le răspund așa cum o fac și cu fetele, făcându-i să înțeleagă pe oameni că mai mult de un simplu salut și o poză și un autograf, nu pot să le întorc. Acum ei își pot dori, că până la urmă, na, speranța moare ultima”, a declarat Dorian Popa.

De altfel, vloggerul s-a arătat puțin deranjat de lucrurile neadevărate care s-au spus despre el de-a lungul timpului, și deși nu a vrut să facă publică cea mai mare minciună, căci „nu aș face decât să le dau curs celor care se ocupă cu chestiile astea”, a subliniat că le urează „la cât mai multe minciuni și la cât mai multe rugăciuni, atunci când se duc la culcare. Pentru că în rugăciuni Dumnezeu le va răspunde dacă fac bine sau nu”.

Dorian și Cheluțu, un „cuplu de milioane”

Vloggerul și-a deschis un magazin în Mall, iar propriilor sale declarații, investiția sa a fost pe parte de promovare a proiectului, și chiar dacă nu a precizat o sumă în bani, a afirmat că a constat considerabil.

De altfel, partea grea a promovării îi aparține lui Cheluțu, cel care întoarce privirile pe oriunde merge, dar mai ales care „cântărește”  mult în „economia” cuplului. „Contractele pentru Cheluțu curg pe bandă rulantă, asemeni sufletului lui. Când ai un suflet curat, Doamne-Doamne are grijă de tine. Noi, artiștii, ar trebui să știm să ne prețuim. Unu la mână. Și, doi la mână, să și oferim lucruri pe măsura prețului pe care îl cerem. Cheluțu oferă! În momentul în care Cheluțu iese pe stradă, să știi că mai multe persoane se uită la el decât la mine, ceea ce înseamnă implicit inducție matematică. Am putea să spunem că Cheluțu este și mai scump decât mine. Însă, deocamdată, nu e cazul”, a mai spus Dorian Popa, în interviul Ciao.

Citește și: Cheluțu este „prințul” lui Dorian Popa