Viorica Dăncilă - foto Iulia Kelt

Fostul premier Viorica Dăncilă s-a supărat foarte tare pe ministru de Finanțe, pe care îl acuză că a vizitat județul de baștină a acesteia pentru a-i certa și umili pe teleormăneni.

„Obrăznicia actualilor guvernanți întrece orice închipuire! Vizita ministrului Cîțu în județul Teleorman a fost făcută în bătaie de joc, pentru a-i certa și umili pe locuitorii județului.

Un ministru care a prăbușit economia națională n-ar trebui să aibă tupeul de a se arăta cetățenilor și a le da lecții politice, cu autosuficiență și aroganță.

Când veți reuși dumneavoastră, domnule Cîțu și domnilor din PNL, să duceți economia românească la o creștere de 4%, ca în 2019, în loc de o scădere de 5%, estimată pentru acest an, atunci să mergeți să vă lăudați în fața oamenilor. Până atunci ar trebui să stați ascunși, fiindcă n-aveți niciun motiv de mândrie, ci doar motive de rușine – dacă ați înțelege măcar sensul acestui cuvânt!”,a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Obrăznicia actualilor guvernanți întrece orice închipuire! Vizita ministrului Cîțu în județul Teleorman a fost făcută în…

Publicată de Viorica Vasilica Dăncilă pe Luni, 21 septembrie 2020

Primarul Alexandriei, lecții de administrație pentru Cîțu

Mai mult, aceasta consideră că ministrul de Finanțe poate primi oricând lecții de administrație publică din partea primarului din Alexandria.

„Cât despre primarul PSD din Alexandria, Victor Drăgușin, acesta îi poate da oricând lecții de administrație publică ministrului Cîțu-recesiune. Sunt sigură că Victor va câștiga din nou alegerile la primărie și va conduce în continuare orașul cu profesionalism și dedicare, așa cum a făcut-o și până acum”, a concluzionat Dăncilă.

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a făcut duminică o vizită în judeţul Teleorman, fief de stânga de unde provin foștii lideri PSD Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă.

Liberalul a afirmat că s-a plimbat pe stradă în Videle şi a întâlnit mulţi oameni care au apreciat măsurile luate de Guvern. „Vă spun foarte clar, România se schimbă. Românii s-au săturat de socialism şi de PSD”, a scris Cîţu pe Facebook, la plecarea din Videle către Alexandria.

Citește și: Dăncilă, specialistă în economie: „urmează o scădere serioasă”

#News