Horoscop azi, luni 22 august 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astral esențial al zilei este oferit de sextilul Lunii de pe Gemeni cu Soarele de pe Leu. Această aspectare celestă ne vorbește de: spor, reușită, echilibru, calmitate și armonie. Prin urmare, discutăm de o zi ce se va dovedi, per total, fericită și de succes pentru mai toate zodiile!

BERBEC

Veți comunica într-un mod mai sensibil, empatic și gentil. Vă puteți descoperi chiar și un talent poetic! Veți avea parte de o zi excelentă în viața romantică, sentimentală.  

TAUR

Vi se preconizează un spor destul de bun la bani! Este un moment destul de favorabil pentru a vă exersa talentele de ordin muzical. Vă puteți baza pe susținerea fermă a unui bărbat cu autoritate din familie.

GEMENI

Vă veți arăta mai afectivi, delicați și protectivi! Veți fi foarte visători și veți atrage energii speciale asupra dumneavoastră! Aveți o zi foarte fastă pentru studiu și evaluări!

RAC

Vă veți reliefa mai creativi, imaginativi și intuitivi! O femeie mai matură vă va susține într-un mod mai discret. Vi se preconizează o reușită foarte frumoasă sub raport financiar!

LEU

Puteți câștiga prietenia unei femei mai în etate. Aveți parte de o zi de bun augur pentru întreprinderi de ordin social, public. Vă veți reliefa mai solari, vitali și încrezători în sine!

FECIOARĂ

Vi se relevă o zi destul de fastă în plan profesional, social. Puteți resimți și o apropiere emoțională în raport cu șefii! Aveți o zi potrivită pentru odihnă, destindere și relaxare.

BALANȚĂ

Astrele vă relevă o zi cu noroc pentru studiu, evaluări și călătorii! Puteți primi și o veste destul de bună! Puteți câștiga și prietenia sau protecția unui bărbat mai influent și prestigios.

SCORPION

Puteți fi beneficiarul unui mic ajutor sau dar financiar! Totodată, vă veți prezenta cumva mai echilibrați sub raport afectiv. Vi se preconizează și o zi de mare succes în carieră!

SĂGETĂTOR

Aștrii zilei vă relevă o zi tandră, intensă și delicată în viața de cuplu! Aveți parte de o zi cu noroc și pentru călătorii, mai ales în afara țării! Vă veți reliefa și cumva mai inteligenți, culți și sociabili!

CAPRICORN

Vi se preconizează o ușoară îmbunătățire în planul sănătății! La job raporturile cu colegii vor fi destul de armonioase! Puteți rezolva foarte eficient și o chestiune ce ține de un împrumut ori o creditare.

VĂRSĂTOR

Veți avea o zi satisfăcătoare în viața amoroasă. Totodată, astrele vă relevă și destul de populari, energici și viguroși! Vi se preconizează și o frumoasă reușită în afaceri!

PEȘTI

Raporturile cu familia vă vor fi amiabile și plăcute! O femeie mai în vârstă din familie vă poate fi de mare folos! Vi se relevă și o remediere înaltă în cele ce țin de starea de sănătate.

Horoscop HashtagNews