Ilie Nastase si Ioana Simion
Ilie Nastase si Ioana Simion. Sursa foto: as.ro

  Scandal în familia lui Ilie Năstase, după ce la ziua de naștere a tenismenului a apărut un bărbat care s-a recomandat că îl cheamă Cezar și este fiul milionarului, potrivit as.ro. Ioana, soția lui Ilie Năstase, susține că a ajuns să fie internată la urgențe din cauza bărbatului misterios.

„Mă simt în pericol!”, susține Ioana

La conferința de presă organizată de campion cu ocazia împlinirii a 76 de ani,  și-a făcut apariția un bărbat, Cezar, care a susținut că este fiul fostului mare tenismen. Ioana Simion a dezvăluit că Ilie Năstase se cunoaște de mult timp cu Cezar, care ar fi apărut  brusc în viața tenismenului. Soția lui Ilie Năstase este speriată de bărbatul misterios din preajma soțului ei, ajungând  chiar a ajuns la spital din cauza acestuia.

Ilie Năstase nu a ascultat sfatul soției de a rupe orice legătură cu Cezar

Tenismenul s-a certat cu Ioana Simion, înaintea conferinței de presă,  avertizandu-l că va pleca din viața lui, după ce bărbatul , care s- a recomandat Cezar, a spus că este fiul marelui campion. Potrivit Ioanei, Cezar ar fi apărut acum trei luni de zile, rugându-l pe tenismen să semneze niște rachete de tenis. Ea spune că după ultima întâlnire cu Cezar, i-a fost rău, fiind nevoită să cheme salvarea. Ea susține că Cezar vrea să îi manipuleze viața lui Ilie Năstase, intrând în sufletul tenismenului și făcându-i tot felul de promisiuni.

„De atunci au început să țină legătura și să se întâlnească tot mai des. Ce fiu?! Acum vreo două luni mi-a spus Ilie că a venit și i-a pus mâna pe umăr și i-a zis așa: „Iliuță, tatăl meu a decedat! De astăzi înainte vreau să fii tu tatăl meu!” Dar pun și eu o întrebare pertinentă: de ce nu se duce acest domn la un azil să ia un bătrânel de acolo să-l numească tatăl lui? De ce pe Ilie? Nu am vrut să dau nimic până acum în presă, pentru că nu sunt genul! Dar ultima dată când ne-am întâlnit cu acest om mi s-a făcut rău și m-a luat cu Ambulanța! M-au luat direct de la masă! Am simțit că mi se face rău în prezența acelui om! Eu sunt pentru ei o piedică, eu încerc să-l protejez pe Ilie cât pot. Nimeni nu intră cu bocancii în viața lui Ilie!”, a spus Ioana Simion.

Soția lui Ilie Năstase face dezvăluiri șocante!