Renate Weber / Foto: Facebook

S-a terminat cu joaca! Câteva zeci întregi de de protestatari anti Legea Carantinării, se află acum în fața sediului Avocatului Poporului. Cei câțiva oameni răsfirați prin poarta doamnei Renate Weber îi cer acesteia să atace Legea Carantinării la CCR. Doar n-o să stea ei cuminți și docili cât Guvernul vine, îi ia, îi închide și aruncă cheia! Oamenii au drepturi, au libertăți, și-n plus, toată lumea a auzit de CEDO și de drepturile garantate de această instituție, nu?

Mai pe larg, cele câteva zeci de protestari nu sunt de acord cu internarea obligatorie, caz în care ești depistat cu temutul Coronavirus. Fie vorba între noi, mulți dintre ei au tendița nativă de nu crede în nimic legat de procesul medical, fie că vorbim despre un simplu vaccin contra unei banale gripe, ori despre Coronavirus. Așadar, uitându-mă un pic în jur, pot declara că protestul lor nu mă miră.

Chiar și așa, poate ar trebui reamintit faptul că până și cei de la PSD au votat, atât în Camera Deputaților, cât și în Senat, Legea Carantinării și Izolării. Rămâne de văzut ce va face Renate Weber, desigur.

Citește și: Grapini, o a doua Irina Binder? „O ratare sau o trădare?”

#News